Buna (la suflet, inimoasa), blanda, grijulie, iubitoare, frumoasa, sexy (apetisanta), inteligenta, sincera, onesta, adorabila, amuzanta, copila dar feminina, inocenta, ambitioasa, fidela, loiala, familista, similara (cu mine, eu zic ca avem aceleasi valori si teluri), sensibila, diferita, intelegatoare, buna ascultatoare, prietenoasa, nematerialista, inteleapta, rabdatoare, independenta, femeie de casa dar si de societate, pasionala, etc.
Pai nu exista cuvinte suficient de frumoase pentru a o descrie pe ReinA16.
Atunci descrie si tu omul pe care-l iubesti, daca exista altul in afara de tine)
nici pe mine nu mă iubesc și tu vrei să iubesc pe altcineva? toate la timpul lor
Imi place de o fata dar nu e iubire, ma atrage ca e rea, nervoasa, sincera, inteligenta, nu-mi place ca ne luam adio mereu dar asa e, o data va vi adio pe bune
E doar simpla atractie imi trece mie, eu m-am saturat de relatii la distanta
Mama normal e singura care tine la tine fara sa iti ceara ceva in schimb bine imi sparge capul daca nu iau la facultate dar asta e altceva )))
Pai e mai inalt ca mine,e de aceeasi varsta cu mine,are un suflet elevat,se poate povesti cu el orice, imi face dedicatii muzicale, imi face cadouri isi iubeste meseria e punctual, e mereu pus la punct, e o prezenta foarte placuta.
Sa nu mai traiesti in minciuna, sa-i dai papucii. Ferice de el ca-l iubesti atat dar nu realizeaza! Altii ar dori sa beneficieze de dragostea ta. Nu se uita nimeni la tine sau de ce ti-e frica?
Esti tare! citeste inca o data raspunsul meu si vezi daca nu ai sa ai un deja vu. Eu am crezut ca ti-ai dat seama, mersi oricum pentru raspunsul tau sincer, o sa aplic ideea in viitor, daca va fi cazul, dar sper sa nu;-)