| AliceAnnnnna a întrebat:

Deși am renunțat la carnea in general gătită in tigaie și mănânc doar carne înăbușită in apa și la cuptor, fructe și legume de un mai bine de 2 ani, totusi dezvolt celulita excesiv. Îmi amintesc ca mama înainte de operațiile estetice avea celulita peste tot. Eu moștenesc toate nenorocirile și tot ce e mai rau genetic.
Am fundul deformat de la gropițele de celulita, arata ca o bucata de chifla muscata din toate părțile. Pe gambe la fel. La sutien port undeva cupa A mărimea sutienului și am sânii moi și plini de liniuțe vergeturi.
Pe brațe la fel la tricepsi și abdomenul e lăsat, buricul nu mai e ca o gaura mică rotundă, se vede ca o linie, nu am celulita pe abdomen dar se vede urat. Am 1, 87 și 70, 5 kg cântărită ieri. Fac sport de la 11 ani, am făcut judo, înot și acum fac Fitness și antrenorul a zis ca dacă e genetic nu pot stopa asta și a spus ca având structura osoasa groasa sunt predispusă la un țesut adipos gros și problematic chiar dacă sunt slaba. Antrenorul a zis totusi sa fac sport sa ma mentin măcar așa slaba chiar dacă am această problemă.
Am văzut niște reclame la niște fașe cu electrosocuri mici care spun ca îndrept pielea in cazul persoanelor care au un țesut adipos gros și predispus la lăsare și mâncat de celulita. Costa 200 lei.
Ce sa fac?
Sa îmi comand?
Merita?
Sunt disperata crying nu pot sa port și eu o rochie fără ciorap

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa stii ca ciorapii sunt un accesoriu foarte elegant la o femeie, englezoaicele cum era Lady Diana purta ciorapi si vara la 40 de grade chiar daca "murea" de cald, asa ca daca tu porti dresuri si pe timp de vara nu este nicio problema, dresurile mai ascund din aspectul picioarelor daca ai celulita sau te iriti de la aparatul de ras ca unele dintre voi se rad pe picioare datorita părului, iar acum gasesti o gamă larga de dresuri foarte subtiri undeva la 10-15 Den, si numai este un chin sa le porti, eu nu inteleg nemultumirea asta a ta legata de tine, esti frumoasa asa cum est tu, de ce vrei sa te operezi sa te nenorocesti, tu esti in poză? Esti chiar frumoasa sincer, ai tu alte probleme care te complexeaza dar nu fizicul.Tocuri porti? Ca avand 1.87 esti foarte inalta. Multe fete ar vrea sa fie in situatia ta, inalte frumoase.Tu le ai toate acestea, si tot nu esti multumită? Ce varsta ai?

| AliceAnnnnna explică (pentru CristiDinBucuresti):

Dar nu ma deranjează înălțimea. Am 1, 87 și structura corporală de bodyguard, având oasele groase. Uita-te la Laura Giurcan de la survivor ca e cât mine de înaltă dar are oasele subțiri. Eu am un Brat mai lat decât un bărbat. Și zic de lățime nu de musculatura, adică dpdv al osului. Umerii foarte lați, măcar de aveam sani mai acopeream umerii. Și nici nu am o carne pe mine sănătoasă, datorită faptului ca am structura adipoasă groasa. Am riduri premature. Nu e ok

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Dar asa esti tu construita asta nu vrei sa accepti, nu mi ai spus in poză esti tu?

| AliceAnnnnna explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da. Eu sunt in poza

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Esti superbă serios!

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Multumesc pentru fundă sarut mina!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da.

| Mosotti a răspuns:

Va trebui sa te accepti asa, ca nu ai altceva de facut, greutatea e f buna si asta este. Poti sa comanzi si pietre, tot asa ramai, asta esti tu.
Daca nu vrei, nu porti rochie fara ciorap si aia e, ce sa zic?
Sau poarta oricum ar fi si gata.

| Brizbriz a răspuns:

Carnea e recomandata in cantitati FOARTE mici (dar totusi recomandata), in cantitati mari, trebuie sa fie fiarta, insa MAI ALES sa faci sport in draci, mai exact e recomandata pentru facut muschi
https://www.youtube.com/watch?v=ijsu8GFZBTg

| slayer09 a răspuns:

Stau si ma gandesc, daca celulita este un tesut adipos, nu cumva acumulezi prea multa apa, bei prea multa apa? daca da, ia sa incerci sa bei mai putina apa. Zic si eu... big grin

| Mosotti a răspuns (pentru slayer09):

N-are treaba apa, ca oricat bei se elimina, are ea genetic asa conformatia, n-are ce face.
Si daca se retine apa nu arati asa.

| Cehoslovacia a răspuns:

Esti sigura ca n-ai nevoie de in psihiatru?