Sa stii ca ciorapii sunt un accesoriu foarte elegant la o femeie, englezoaicele cum era Lady Diana purta ciorapi si vara la 40 de grade chiar daca "murea" de cald, asa ca daca tu porti dresuri si pe timp de vara nu este nicio problema, dresurile mai ascund din aspectul picioarelor daca ai celulita sau te iriti de la aparatul de ras ca unele dintre voi se rad pe picioare datorita părului, iar acum gasesti o gamă larga de dresuri foarte subtiri undeva la 10-15 Den, si numai este un chin sa le porti, eu nu inteleg nemultumirea asta a ta legata de tine, esti frumoasa asa cum est tu, de ce vrei sa te operezi sa te nenorocesti, tu esti in poză? Esti chiar frumoasa sincer, ai tu alte probleme care te complexeaza dar nu fizicul.Tocuri porti? Ca avand 1.87 esti foarte inalta. Multe fete ar vrea sa fie in situatia ta, inalte frumoase.Tu le ai toate acestea, si tot nu esti multumită? Ce varsta ai?
Dar nu ma deranjează înălțimea. Am 1, 87 și structura corporală de bodyguard, având oasele groase. Uita-te la Laura Giurcan de la survivor ca e cât mine de înaltă dar are oasele subțiri. Eu am un Brat mai lat decât un bărbat. Și zic de lățime nu de musculatura, adică dpdv al osului. Umerii foarte lați, măcar de aveam sani mai acopeream umerii. Și nici nu am o carne pe mine sănătoasă, datorită faptului ca am structura adipoasă groasa. Am riduri premature. Nu e ok
Dar asa esti tu construita asta nu vrei sa accepti, nu mi ai spus in poză esti tu?
Da. Eu sunt in poza
Esti superbă serios!
Va trebui sa te accepti asa, ca nu ai altceva de facut, greutatea e f buna si asta este. Poti sa comanzi si pietre, tot asa ramai, asta esti tu.
Daca nu vrei, nu porti rochie fara ciorap si aia e, ce sa zic?
Sau poarta oricum ar fi si gata.
Carnea e recomandata in cantitati FOARTE mici (dar totusi recomandata), in cantitati mari, trebuie sa fie fiarta, insa MAI ALES sa faci sport in draci, mai exact e recomandata pentru facut muschi
https://www.youtube.com/watch?v=ijsu8GFZBTg
Stau si ma gandesc, daca celulita este un tesut adipos, nu cumva acumulezi prea multa apa, bei prea multa apa? daca da, ia sa incerci sa bei mai putina apa. Zic si eu...