))) să sperăm că-i doar o coincidenţă, sau cine ştie poate-i soarta în plină desfăşurare
sper totuşi să-ţi găseşti răspunsul
Visezi scoala, deoarece ti-a placut mult, si probabil ai numai amintiri frumoase de acolo. Nu? E ceva logic sa iti aduci aminte din cand in cand.
Nu ai inteles...eu nu-mi amintesc, eu visez ca si cum as continua scoala in vis...adik evenimente noi
Stiu ce ai spus, visezi inca la ceea ce ai facut cand erai la scoala..
Http://www.medicalstudent.ro/neurologie-si-psihiatrie/de-ce-visam.html
http://www.scientia.ro/blogul-lui-madalin/1422-de-ce-visam.html
Madalin il chema pe tipul de la politie retinut) coincidenta mare, pentru ca m-am trezit rostindui numele
Mulţumesc pentru fundă! Fiind, doar, membru junior(al TPU) nu pot răspunde în privat . Dar cresc eu mare ))
))) să sperăm că-i doar o coincidenţă, sau cine ştie poate-i soarta în plină desfăşurare
sper totuşi să-ţi găseşti răspunsul
Si eu am aceleasi vise ca tine.De cand am intrat lal liceu visam destul de des ca sunt din nou in generala cu fostii colegi, si acum de cand am terminat si liceul visez ca sunt in liceu.Probabil nu ne place la facultate si ne este foarte dor de colegii din liceu, cel putin mie, imi este foarte dor de scoala am multe amintiri.As vrea sa renunt la fac si sa ma inscriu din nou la scoala