anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Desi, cum ar spune unii(nu ar trebui sa-mi bag nasul), pe aici sunt care pun sau raspund la intrebari doar pentru acea fundita? Vor sa devina "dominant" in aceasta comunitate chiar si prin raspunsuri mai putin relevante, inteligente, la finalul carora vezi acel semn al intrebarii urmat de "fundita" Nu inteleg, de ce ar trebui sa conteze acest lucru avand in vedere ca-ti doresti sa fii cu unii filantrop, chiar si prin banale raspunsuri, dar totusi, inteligente si in legatura cu subiectul? E un stimul, insa...NU vreau pe nimeni sa jignesc! E ca si cum ai da note(calificative)la scoala.Eu mi-as dori sa pot(aviz celor cese ocupa de site)da trei fundite celor mai bune sau relevante raspunsuri.Cum e la scoala.Premiul "I',"II","III" si eventual mentiune, o fundita mai micuta!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se poate si asta, peste tot exista ideea de competitie!
Asta nici nu este prea rau, atata timp cat se dau raspunsuri bune, la obiect, corecte din punct de vedere al limbii si gramaticii. Nu toti fac asta, am vazut destule raspunsuri de tip "nu stiu" ori total in afara intrebarii.
Cat despre propunerea ta ea chiar se aplica, vezi calificativele de folositor si inteligent, care aduc puncte, iar cel socotit mai bun si folositor este rasplatit cu funda(deci premiul I). La urma urmei este doar o conventie si trebuia cumva sa fie deosebit un raspuns de celelalte raspunsuri la fel de bune. Numai bine!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As dori,(nu ca sunt mai cu "mot")sa fie si stfel de optiuni.Asa poti stimula multora(chiar copii)inteligenta(sa o puna la treaba, nu la mistouri). Azi de exemplu am vazut o intrebare obscena("vrei sa sugi...) pe care, ati lasat-o(dragilor)(mai ales cei de la site), mult si bine, de s-a perindat in fata a nu stiu(?)cator copii naivi... Iar eu, la intrebarea pe care am pus-o si la radio(acolo lucrez)care este cea mai haioasa razbunare pe prieten sau prietena, ma repet, desi aveam 4 raspunsuri, nu am reusit sa le citesc pentru ca ati considerat-o dv irelevanta sau, mai bine, lamuriti-ma! Draga si stimata Raluca, cat de impartiala oare poti sa fii? Deci o intrebare de genul(ce am relatat mai sus e OK)? Va multumesc tuturor celor ce-mi cititi acest mesaj si mai ales, Ralucai, care de va considera ca nu aduc ofense(sunt cinstita si la obiect), va mai face o indulgenta si va posta acest mesaj.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai aveti un pic si ne apropiati de scoala. E vacanta dragilor.Ptr ce atitea premii si mentiuni deloc?

Întrebări similare