Ți am citit eu opiniile cu privire la UE și războiul din Ucraina. Concluzia e că nu prea ai stat de vorbă cu multe persoane inteligente așa cum crezi, că altfel mai învățai una alta
Una e sa nu stii alta e sa ai opinii, eu stiu variantele oficiale, insa am alte opinii in legatura cu treburile astea.
De obicei cine nu isi pune intrebari si nu se informeaza mai departe e mediocru, cine rumega informatiile toate ca fiind bune.
Deci tu nu prea ti ai pus intrebari si nici nu te-ai informat ca par mediocre opiniile tale.
Ultima data cand am avut o discutie contradictorie cu tine m-ai jignit, doar un om mediocru face asta.
Asa ca, nu are rost sa mai vorbim.
Oare merita cineva care sustine razboiul din Ucraina altceva decat jigniri?
Nici n-are rost sa-mi mai bat capul cu personaje ca tine, vi aici si faci acuze si speculatii false, esti un nebagat in seama!
snob inseamna magnat ingamfat, nu sunt bogat si sunt modest, deci nu e valabil.
Aceste maxime sunt consemnate: De multe ori suntem indemnati sa iubim intelepciunea. Aristotel spune ca omul este o fiinta politica. El vorbeste de 3 tipuri de oameni: Politici, contemplativi si voluptosi. Iar crestinismul spune ca suntem Oameni Spirituali.
Despre emotie sau partea apetitiva se predica ca: Este irationala, perturbatoare, incostienta, oarba, impulsiva, animala, josa, etc. Nu trebuie sa ne domine ceva ce este irational ci hegemonia trebuie sa o aiba discernamantul si rationalitatea. Unii plaseaza lucrurile astea in partea reptiliana ca sa salveze partea limbica, mamiferul sau inima din noi.
Carea a treia a lui Ezdra spune despre adevar ca ramane.
37. Nedrept este vinul, nedrept este regele, nedrepte sunt femeile, nedrepţi sunt toţi fiii oamenilor şi nedrepte sunt toate lucrurile lor, cele ce sunt ca acestea, şi nu este în ele adevăr, şi, din pricina nedreptăţii lor, toţi pier.
38. Iar adevărul rămâne şi este tare în veac şi trăieşte şi domneşte în veacul veacului.
39. El nu caută la faţa oamenilor şi nu părtineşte, ci cele drepte face tuturor, fie nedrepţi, fie răi, şi la toţi sunt plăcute lucrurile lui, şi în judecata lui nimic nu este nedrept.
40. Aceasta este tăria, împărăţia, puterea şi mărirea tuturor veacurilor! Binecuvântat să fie Dumnezeul adevărului!
41. Şi a încetat a grăi, şi tot poporul atunci a răspuns şi a strigat: "Mare este adevărul şi mai puternic decât orice!"
DenX5400342 întreabă: