| Fatamuntilor a întrebat:

Desigur,ca uneori se intampla sa gresim fata de prieteni sau fata de familie.O vorba spusa la nervi sau cand esti suparat strica cel putin pentru moment o relatie. Apoi intervin remuscarile si cautam un mod pentru a obtine iertarea.
Voi cum o faceti? SI apoi exista greseli, intre prieteni adevarati sau familie ce nu pot fi iertate?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Cred ca toti am trecut prin situatii de genu, important e sa ne dam seama ca am gresit si sa nu ne lasam macinati de orgoliu evitand sa ne cerem sucuze!
Am aflat din propria experienta ca e foarte usor sa ranesti o persoana doar din doua vorbe, dar am aflat si cat de greu se obtine iertarea...
Nu stiu daca exista greseli care nu pot fi iertate, persoanal n-am intalnit, poate doar unele repetate!

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

In familie, in genere, toate greselile se ierta. In viata, greselile se platesc scump.

| Wøodenpints a răspuns:

Eu nu spun vorbe la nervi, pentru că mă enervez extrem de greu, sau deloc.
Dar dacă spun ceva de genul, o spun pe meritate şi nu am de ce să regret mai târziu. N-am regretat nimic niciodată.
Şi dacă jignesc e cineva, o fac doar atunci când sunt absolut sigur că n-am nevoie să mă ierte vreodată şi nu dau doi bani e existenţa lui.