| FreakyHalloweenBoy a întrebat:

Despre ce sa imi fac blog?
Sunt disperat crying
Vreau altceva decat viata personala, creatii, stiri straight face
Dar n-am idei.
Cine imi da cele mai multe idei primeste fundita happy

3 răspunsuri:
| Cjay a răspuns:

Stiri mondene. horoscop. etc chat

Apache
| Apache a răspuns:

Dar nu iti mai fa direct si gata...

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Trebuie sa incerci sa scrii despre ceva care te captiveaza in mod deosebit si care crezi ca ar interesa si pe altii. trebuie sa te gandesti la cei ce-ti viziteaza blogul, si astfel sa scrii articole pe placul tuturor. ca sa ai cat mai multi vizitatori este important sa te axezi pe evenimente de ordinea zilei, gen sarbatori importante ca pastele, martisorul, sa-ti spui parerea si sa incerci sa te desparti de dezbateri lungi, plictisitoare si stiintifice. trebuie sa adaugi un pic de umor si stil personal in articolele pe care le prezinti. nu trebuie neaparat sa scrii despre viata personala, sau sa folosesti blog-ul pe post de jurnal: poti scrie despre experiente de viata care te-au marcat in mod deosebit, care te-au pus pe ganduri, care te-au invatat ceva important, astfel captandu-le atentia cititorilor care cu siguranta vor vrea sa stie mai multe.
trebuie sa ai o atitudine degajata si sa scrii la fel cum vorbesti, in sensul ca noi suntem de obicei tentati sa scriem mai elevat, mai pompos, cu cuvinte si exprimare diferite de vorbire. ei bine, daca vrei sa dai o nota comica articolelor tale atunci trebuie sa le acoperi cu stilul tau, personalitatea ta si felul tau de a scrie, si nu copiat dupa altii.
poti scrie ceva care prinde la public, care se discuta in zilele noastre, gen : muzica, sfarsitul lumii laughing, etc. in general subiecte care se dezbat intre noi in viata de zi cu zi. sper ca te-am ajutat. daca mai imi vin idei o sa-ti dau mesaj. succes la blogareala.