Imi place sa vorbesc despre paradoxul numit om. Despre tot ce implica omul si modul in care el reactioneaza. Imi place sa analizez fiecare mod de gandire si sa ii gasesc greseli de conceptie dar si calitati unde sunt.
Depinde cu' cine
cu' prietenele:baieti, iubiti, cine cu' cine s-a m'ai luat la paruiala, cu' ce erau profele imbracate, haine, bani siiiii...sex
cu' iubitu:noi
cu' baietii:cine cui i'a m'ai tras'o, daca a vrajit'o pe aia de la alta clasa, ma m'ai intreaba de gagiu'miu
cu' adulti:just strict necesar
bafta
Bine, atunci hai,, send me" o lista cu toate filmele XXX pe care le-ai vazut in ultima saptamana... ce zici, acum iti mai place,, despre absolut orice"?
Raspuns ca asta asteptam... ursulik', ma asteptam sa raspunzi prima si exact la raspunsul asta ma asteptam din partea ta. Poate facem niste "conferinte"...
@oky
si mie imi place sa vb despre toti cei care se baga in seama in mod idiot la intrebarile altora...este cumva la categoria conversatii intrebarea mea?
da!
deci sh...
Ne place sa vorbim despre cei care pun tot felul de intrebarai idioate care nu au ce cauta aici, gen TU.
aaa10 întreabă:
anonim_4396 întreabă: