Un cuvânt care dezmiardă urechile ar fi pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioză (da, chiar îl ştiu pronunţa!). Ehh... e doar funny. Mă duc la cineva "Vrei să vezi ce am învăţat" şi îi înşir cuvântul. Cât despre altele, nu prea am cuvinte în general, dacă aud ceva ce nu îmi place pur şi simplu le ignor.
@hârgioc Cuvintele arată doar ce vrea omul pe care le spune să se vadă, dar modul cum le spune şi gesturile pe care le face spunându-le arată de fapt adevărul din spatele cuvintelor, de aceea e mult mai bună convorbirea faţă în faţă decât pe mess sau altceva.
Cuvintele preferate sunt : iubire, prieten, adevar, fericire
Cuvinte care dor : inselat, minciuna, ipocrizie, tristete
Cuvinte pe care le detest : vicii, amici, gagica, smecher
Orice cuvant aparent banal imi poate dezmierda chiar si sufletul, nu doar urechile, daca vine din partea persoanelor pe care le iubesc.
cuvintele nu ma dor.doar daca sunt minciuni ambalate frumos
Detest cand se foloseste cuvantul "****" in vreo expresie
@Raul9004: si eu stiu un astfel de cuvant, dar e in lb maghiara: elkaposztastalanithatatlansagoskodasaitokert
O sa ma rezum doar la cuvinte pe care le detest:"nu stiu","poate","cred ca","nu"
Detaliile sunt foarte importante pentru mine, de aceea pun mult pret pe cuvinte. Nu pot spune care sunt preferate sau care dor pentru ca difera de context, din partea cui vin etc. Ce pot spune cu siguranta este ca urasc alinturile de genul "papusa", "printesa".
Imi place cand aud cuvinte precum vineri, sambata, dans, muzica...
Orice cuvat poate sa doara daca e pus intr-un context anume. Mai ales daca este o minciuna! Pe mine ma doare cel mai tare cuvantul „trecut".
Detest cuvintele stalcite precum ubitu`, pupix ...astea pe romaneshte asa.