| XxT3rIbL3xX a întrebat:

Despre vise :
Ba fraților am visat că am murit
Deci visasem că eram cu mașina și mergeam pe linie dreapta și erau mașini parcate pe partea dreapta
Și în spatele meu aveam alte mașini care veneau după mine, gen mers normal, unu după altul
Când deodată s-a auzit o bubuitură cu un fâșâit și când mă uit în spate era o mașină din partea dreapta parcată care a explodat, in vis era fum alb, de fapt mai mult ca o spuma din aceia de la stingător, un alb alb, spuneam in vis că probabil a explodat un stingător și spuneam "ce bine că nu m-a prins pe mine acolo" că eram in masina cu srmea și mama
Și fumul acela alb tot venea rapid către mine sa mă prindă din urmă
Eu inca mergeam pe drum
Dar am dat să opresc aerul condiționat ca să nu intre în mașină și dintr-o dată m-a prins și pe mine fumul acela alb și când sa mă opresc că nu mai vedeam nimic am auzit un sunet de mașină ce a dat să piardă controlul pe sosea și văzusem cum a trecut prin fața mea o mașină maronie așa de-a latul și atunci am apucat sa spun "hai că am scap" și am fost lovit din fata și imediat s-a aprins un foc puternic care a luat tot dintr-o data urmat de un sunet puternic și o căldură imensă
Am dat toți să ieșim repede dar ne am blocat, nu mai puteam să mă mișc nici să mă uit nicăieri că tot ce a rămas a fost imaginea aia de scrum urmată imediat de negru și tot ce auzeam era "accident Arad accident Arad, persoane decedate" și mi-a apărut imagini cu mașina arsa și cine mai era acolo de la urgente și atunci m-am trezit
Chiar daca nu am legătură cu Aradul dar aia am auzit in vis plus de alta nu m-am gândit sau văzut ceva accidente pe undeva la știri sa zic, că am rămas cu chestia asta in cap, doar a fost ceva random dar un vis atât de puternic dus spre real in sensul că am simțit până și căldura aia venită de la foc și m-am trezit liniștit fara sa aud ssss sau țuitul acela ce se mai aude câteodată la liniște, deci nu auzeam nimic îmi era și frica sa deschid ochii laughing
Nu sunt cu superstiții sau de astea dar așa curiozitate, pur și simplu un vis random dar știți și ceva ce ar putea reprezenta? Sa spunem, curiozitate mare am laughing

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate esti instiintat sa mai reduci viteza, sa sofezi mai prudent si fara smecherii si tricuri pe sosea, ca sa nu faci accidenet mortal, nu tu fiind victima, ca tu odata ce te-ai visat mort inseamna ca vei trai.

| Hyperion7 a răspuns:

Se spune, nu știu dacă așa e, că acela ce-si visează moartea, este ferit de aceasta.
Eu mi-am visat moartea de 2 ori, am visat-o și pe a unor rude.
Deși dubios, visele sunt tot vise, Indiferent de ce transmit, nu prea au capacitatea de a ne decide viața, ci pur și simplu sunt o aglomerare de idei care se compilează într-un reel aka un vis laughing
Sper că te-am calmat

| DontActLikeMe a răspuns:

Visul pare să fie plin de simboluri care arată o preocupare sau o neliniște în legătură cu anumite aspecte ale vieții.