| SilentRain a întrebat:

Detest sa stau singura acasă, voi ce faceți când sunteți singuri acasă?

28 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Nu prea sunt singur niciodata, si foarte rar cand se intampla e pentru maxim o ora deci nu stiu ce sa zic.

| Plato a răspuns:

Citesc, lucrez, ma uit la serial, ma joc.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

E asa de greu sa pui mana pe o sticla de vin si sa iti faci de cap. Apropoo tu ce varsta ai de zici ca iti este frica sa stai singurica acasa?

| StrongHeart a răspuns:

Eu iubesc sa stau singur acasa.Pot sa fiu eu insumi,pe cand in societate trebuie mereu sa ma prefac, trebuie sa respect reguli, sa tac, sa stau la rand la magazin, sa nu ma uit urat la nimeni, ..Acasa pot sa fac ce vreau.In mare parte ascult muzica, citesc, fac sport si stau pe net.Cateodata chiar desenez, desi n-am nicio treaba cu desenu.NU imi impune nimeni nimic.
Totusi e naspa ca stau la bloc si am vecini si trebuie' sa nu-i deranjez,

| sofisis a răspuns (pentru StrongHeart):

Inseamna ca nu esti un individ asumat. Daca trebuie sa joci un rol, insemna ca nu ai ajuns inca la maturitatea de a zice : mi se rupe, asta sunt, cine nu ma inghite, sa ma ia cu lamaie.

| StrongHeart a răspuns (pentru sofisis):

Ai dreptate, dar cred ca multi oameni se simt mai in largul lor acasa decat in societate.Depinde de unde trebuie sa fii, de exemplu sunt institutii care functioneaza in orice stat care adopta un set de reguli si tu trebuie sa le respecti, nu te duci sa le storci lamaia in ochi laughing ca asa ti se pune tie pata, ca sa fac o aluzie la ce ai zis

| sofisis a răspuns (pentru StrongHeart):

Eu lucrez intr-o institutie de stat. Ai fi surprins cat NU e asa cum spui tu. Ai fi surprins ce usor esti/iei la perp___s...
Se aplica doar la d'astea gen SRI, MAI care se supun unor reguli de conduita aparte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

"Inseamna ca nu esti un individ asumat. Daca trebuie sa joci un rol"
Cam fiecare joaca un rol in functie de persoana. Nimeni nu e "el/ ea insãsi" la fel cum esti cu prietenii/iubitul, nu esti si cu seful sau alte persoane. Difera nu are cum sa fie la fel.

Ca nu inghiti anumite chestii de la oricine e alta poveste

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba nu. Oamenii adumati nu joaca roluri. Eu vorbesc la fel si cu tine si cu un cersetor si cu cel mai mare director sau ce vrei tu. Asta sunt. Asa ma comport si asa vorbesc. Am acelasi respect pentru oricine si imi sare tandara la fel in fata oricui,.
Bine, mi-au trebuit si mie niste ani sa devin asumata dar...usor usor acolo se ajunge. Am invatat destul de repede ca majoritatea problemelor pe care le au oamenii cu tine, sunt cauzate de ei si in capul lor.

| Iote a răspuns:

Curatenie generala, ca nu ma impiedica nimeni.

| Endoryus a răspuns:

Cand am ramas prima oara prin casa singur faceam ca asta > http://www.youtube.com/watch?v=o-urnGgFs4k&t=2m50s

| SilentRain explică (pentru Endoryus):

Eu sunt ceva de genul asta - - >
https://youtu.be/qVl3J5L0d98

| Endoryus a răspuns (pentru SilentRain):

Avem organe genitale diferite asa ca nu ma mira ca tu te ascunzi sub covor laughing

Nu ca mi-e frica doar nu sunt obișnuita, e o diferență
De parca nu exista băieți fricoși, Pffff-Ha-ha-ha

Baieti, da. TU te consideri a fi fata?

Eu zic ca fata sunt thinking

Vai, vai.

Da ce maa, vrei sa spui ca eu nu sunt fata?

Haios (sa nu zic penibil) ca gandesti asa putin despre tine. FEtele nu muncesc si nu au responsabilitati de oameni maturi aeriano. Si o las balta aici.

Surpriza, aieriana asta are și servici și responsabilitati asta nu ma transforma în băiat tongue
Și cred ca cunosc și doua, trei, mame singure și nici ele nu sunt bărbați, sau poate ma înșel eu și sunt bărbați deschizati în femeii, sau poat și eu sunt bărbat, miștoo laughing

Femeie, nu fata. Pana nu iti dau mura-n gura nu te prinzi observ. Se vede ca ai varsta care o ai laughing

Într-o buna zi o sa fiu o persoana mare și eu, las ca ma fac eu mare broken heart

| ForeverAlone97 a răspuns:

De ce nu suporți să stai singură? Așa e cel mai fain. Eu când sunt singur acasă fac chefuri.

| SilentRain explică (pentru ForeverAlone97):

Nu știu, foarte rar se întâmplă să stau singura, nu sunt obișnuita
Mie mi-e atât de nașpa sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce as face si dacă n-as fi singura.
Îmi place sa știu ca sunt singura.Ca am liniște.Si uitatul pe pereți devine plăcut in condițiile astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine mă simt când sunt singurlaughing)

| SilentRain explică (pentru anonim_4396):

Mie nu îmi place deloc, ți-e nu iti este frica?

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Sincera sa fiu,cateodata imi place sa fiu singura,cateodata nu. laughing
Adica, daca am o stare buna, prefer sa fac pe toata lumea fericita, sa ii distrez. Daca nu, vreau sa stau cat mai mult singura si sa ascult muzica relaxanta. happy

Întrebări similare