anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DeviantArt: Nu inteleg, imi explica si mie cineva ce vrea sa insemne asta? Ce e cu punctele, ce e cu Llamas si ce e cu oferta?
http://imgur.com/XExWfR7

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Punctele sunt ca o moneda virtuala de schimb. Le poti achizitiona cu dolari sau euro si schimba pe diverse lucruri cum ar fi upgrade de cont, llama badge care e pur si simplu un badge, o iconita frumoasa pe care o poti oferi altui user, sau poti da puncte pe continut. Eu de exemplu am cumparat licenta comerciala pentru niste aripi cu 300 de puncte. Trade inseamna schimb, e oferta cuiva, iti ofera un llama badge daca ii trimiti un punct. Simplu.

| anonim_4396 explică (pentru AlexanderAdrian):

Si cum fac asta? cum ii ofer punctele? si mai e ceva... am eu puncte? cum aflu cate puncte am, ca eu nu le vad nicaieri! happy si cum pot strange mai multe puncte? in afara vanzarilor.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai tin minte exact cum oferi punctele pentru llama badge, ar trebui sa dai click pe oferta respectiva undeva.

Puncte nu poti decat sa cumperi sau sa primesti de la altii. Fie pentru vanzarea unor fotografii/grafice etc, fie sa-ti dea oamenii ca asa vor ei. Punctele nu se pot castiga decat poate eventual la concursuri insa eu n-am auzit de astfel de concursuri. Eu cand am avut nevoie mi-am cumparat punctele cu cardul.

| anonim_4396 explică (pentru AlexanderAdrian):

Multumesc frumos!

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere
mersi pentru funda.

4 răspunsuri: