Chiar daca am pus nota 10 postarii tale, tot ma frustreaza faptul ca nu-ti pot da funda!
La cati useri vei face fericiti cu postarea asta si un buchet de funde tot prea putin este!
Pai e o problema. Am scos cronologia, dar la unele persoane inca le apare ca eu as avea acea cronologie chiar daca mie nu-mi mai apare
Ce e de facut?
Pai nu este nimic de facut! Cronologia nu se vede la tine si asta e cel mai important! la ei se vede cronologia pentru ca nu au instalat extensia de mai sus. Extensia nu iti dezinstaleaza cronologia ->>>o ascunde! Cronologia odata instalata nu se mai poate dezinstala!
Mi-am facut de 2 ori TimelineRemove. Mi s-a ascuns cronologia si atat! Ma dispera ca si la altii nu apar asa. Oricum, am dezinstalat-o mai bine. Am obosit sa vad doar eu, sa nu fiu ceea ce par! Multumim.
...sa nu imi spui ca sunt singurul de pe TPU care nu are facebook
Oricum...mersi Nelule cred ca jumate din programele din pc le am recomandate de tine
Facebookul e un fel de anti plictiseala cand nu ai ceva mai bun de facut.
Nu te indeamna nimeni sa-ti pui poze de cocalar sau pitipoanca, sa dai toate datele despre tine, ce faci in fiecare secunda si apoi sa fii revoltat ca de ce te cunoasc atata lume sau stiu atatia despre tine diferite chestii. E bun daca esti cat mai anonim. E o modalitate de a tine legatura cu colegii plecati din tara, sa vezi poze pe unde au umblat, sa vezi cum au crescut copii lor si altele. Daca il folosesti inteligent nu e nicio problema/ rusine sa ai fb!
PS Multumim NeluL pentru post, eu nu am avut nevoie sa-l testez pentru ca nu modific nimic pe fb din obisnuita.
Asa este! Si vezi ca am un post pentru tine, de fapt doua...doar unul stiu ca te interesa.
http://www.TPU.ro/......-adrese-s/
Si aici
http://www.TPU.ro/......ca-datele/
:D
Pai singurul motiv pentru care am mai intrat pe TPU a fost sa vad ce-ai mai scris!
nu am avut timp de mai multe detalii.
Chiar asa ...cam scumpa la vedere!
Pai m-am cam saturat de siteul asta si de subictele discutate de aici. Cat misto sa faci pana la urma? La un momentdat ti se taie cheful.
Nu merge pe Opera! Doar pe 3 browsere merge. Mozila, Chrome si IE
Multumessscc mult de tooot acum facebook'ul meu a devenit cum era inainte esti cel/cea mai taree mersiiii
Nu merge adica imi arata numai mie ca nu o mai am, insa celorlalti le apare ca inca mai am cronologia, ce sa fac? Ma dispera de numa nu.
Pai asa merge! Doar tie nu iti arata cronologia! Nu poti sa obligi pe altii sa nu-ti vada cronologia daca o ai! Programul de mai sus ascunde cronologia si nu o dezactiveaza. Cronologia o data instalata nu o mai poti dezinstala. Ce problema ai tu, ca vad altii cronologia ta? Important este ca nu o vezi tu!
Sti, aici chiar ai dreptate. Ar fi ca la inceput. Ma intereseaza oricum profilul meu.
Ei vezi
Multumesc frumos
Cu placere >
Buna eu nu stiu cum am facut am facut un test pe google si mi-a zis daca vrei sa afli tot rezultatul intra in cont daca nu ai cont conecteaza-te pe facebook m-am conectat si mi s-a schimbat in timeline acum nu stiu ce sa fac ca sa il fac la loc nu stiu nu pot umbla undeva la setari sau ceva de genu am inteles ca pot sa il fac dar numai eu il vad normal nu exista nimic ca sa fie ca inainte si alte persoane sa imi vada profilul normal va rog frumos daca stiti dati-mi un raspuns.
NU exista! Asa ramane! Varianta propusa de mine aici este valabila doar pentru calculatorul tau! Alte persoane te vad cu Timeline activat. O data activat Timeline, nu se mai poate dezinstala, dar se poate ascunde cum am scris la intrebare! Nu mai ai ce sa faci, asa ramai cu -> Timeline pentru altii.
Nu ar trebui sa-mi dispara doar mie cronologia? Acum toate persoanele care aveau imi apar cu profil normal Si habar nu am cum sa le fac sa-mi apara ca inainte. (scuze. daca am postat "raspunsul" de 2 ori)
Si cum sterg extensia mai exact?
In Mozilla ->Unelte->Suplimente->Extensii->Elimina
Mersi mult :*
Si varianta engleza?
Tools apoi?
Tools-> Add-ons-> Extensions-> Remove (tu ai mozilla in engleza? cand poti foarte bine sa-l ai in limba romana)
Nu stiu cum. mersii !
Descarca si instaleaza Firefox in limba romana de aici
http://www.mozilla.org/ro/firefox/fx/
Merge, dar numai la GoogleChrome.De exemplu, daca intru pe alt browser si imi caut profilul, tot timeline este.
Nu merge, imi zice ''mozilla has blocked this site because it may harm your computer''.
Da click pe -> inteleg riscurile si mergi mai departe.
O intrebare...eu ma cam bat cu facebooku am revenit la tema veche si mi-a ramas "poza de coperta" cum o scot?
- Mie mi`se pare destul de complicat, asa ca prefer sa nu imi sterg cronologia destul de repede.
Multumesc mult, chiar a functionat! mi-am facut profil nou de Facebook si dintr-o data mi-au bagat timeline fara 'voia mea"... multumesc ca am reusit sa il elimin!
Functioneaza dar functioneaza doar pentru mine. Ceilalti cand intra pe profilul meu vad acelasi timeline!
Incearca si varianta asta http://www.pc-tuneup.info/......ebook.html
Mergeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. MERSI MULT MULT MULT MULT de tot. Dar am o intrebare. daca sterg extensia mai imi merge?
Daca stergi extensia iti apare cronologia de pe facebook! Deci, nu mai merge!
Foarte buna postarea! Pacat insa ca nu se poate dezinstala acest timeline cu adevarat. Oricum foarte folositor pentru majoritatea care e nemultumita si tot cauta raspuns.