Chiar daca am pus nota 10 postarii tale, tot ma frustreaza faptul ca nu-ti pot da funda!
La cati useri vei face fericiti cu postarea asta si un buchet de funde tot prea putin este!
NU exista! Asa ramane! Varianta propusa de mine aici este valabila doar pentru calculatorul tau! Alte persoane te vad cu Timeline activat. O data activat Timeline, nu se mai poate dezinstala, dar se poate ascunde cum am scris la intrebare! Nu mai ai ce sa faci, asa ramai cu -> Timeline pentru altii.
Mersii mult mai Nelutule Ma tot chinuiam sa scot timeline-ul si cu ajutorul tau. a mers!
Nu merge pe Opera! Doar pe 3 browsere merge. Mozila, Chrome si IE
Buna. Am o intrebare. daca urmez pasii de mai sus imi va disparea doar mie timeline-ul dar ceilalti ' vizitatori ' il pot vedea sau cand dispare, dispare cu totul?
Da-mi detalii! Ce windows ai? Ce browser folosesti? Unde iti scrie ca ''poate dauna computerului dumneavoastra''? In fereastra aceea in care iti apare mesajul ce-ti scrie in stanga sus?
Functioneaza dar functioneaza doar pentru mine. Ceilalti cand intra pe profilul meu vad acelasi timeline!
Intrdevar functioneaza ...doar ca numai tu vezi ca nu il mai mai restul il vad cum l-ai avea...aiurea!
Buna! Eu intru pe net cu Opera iar in lista de browser-uri nu este Opera.Ce sa fac?
Mi-am facut de 2 ori TimelineRemove. Mi s-a ascuns cronologia si atat! Ma dispera ca si la altii nu apar asa. Oricum, am dezinstalat-o mai bine. Am obosit sa vad doar eu, sa nu fiu ceea ce par! Multumim.
Nu merge adica imi arata numai mie ca nu o mai am, insa celorlalti le apare ca inca mai am cronologia, ce sa fac? Ma dispera de numa nu.
Pai asa merge! Doar tie nu iti arata cronologia! Nu poti sa obligi pe altii sa nu-ti vada cronologia daca o ai! Programul de mai sus ascunde cronologia si nu o dezactiveaza. Cronologia o data instalata nu o mai poti dezinstala. Ce problema ai tu, ca vad altii cronologia ta? Important este ca nu o vezi tu!
Sti, aici chiar ai dreptate. Ar fi ca la inceput. Ma intereseaza oricum profilul meu.
Mindfulness întreabă: