F bine daca esti tu in poza, dar daca si tu ai pus, de ce zici de ce a pus el?! Sa inteleg ca si tu ai fi cersetoare de atentie?! Zic ca idee, nu ca esti, zic cum ai gandit tu. Adica de ce daca el pune e ciudat, dar daca ai pus tu, nu?!
Nu draga, poza aia nu e a lui in primul rand, este aproximativ cam ce ar fi fost daca se nastea cu sexul opus, si nici nu se stie daca iesea chiar asa.
Sau iesea asa daca facea schimbare de sex, insa n-a facut, asa ca nu este poza lui.
Si daca m-as fi mmasturbat (nu merge sa pun cu un singur m) sau nu, e o fata oarecare.
Am facut-o azi dar cu gandul la una din In cautarea adevarului. hahaaa
Ce legatura am eu cu topicul asta si cu atentia?
Doar l.am intrebat ceva pe Ray.
Eu nu prea ma plictisesc in general. Deci nu ai ce sa raspunzi, tu ca ai pus poza e ok, RAY daca o pune nu e ok, ciudat, nu poti spune de ce unu sau una are voie sa puna poza si nu-s cersetori de atentie, dar altii sunt. Mai ales ca a zis de ce a pus si despre ce e vorba, nu a pretins ca e femeie, a spus doar de acel program care poate arata cum ai arata ca sex opus, si sa puna fiecare daca doreste jos sub raspuns cum arata in pielea sexului opus, atata tot.
Nu este vb de nici un gay sau les sau altele.
E ca si cum zici "ia puneti-va diferite tipuri de frizuri cu programul x, sa vedem cam cum am arata unii din noi", exact asa a zis, la modul asta.
Deci uite cum iti demontez toate zicerile cu argumente, degeaba zici ce zici ca nu merge despre RAY.
Adica e clar ca ce zici tu nu e corect si nu are nici un sens.
Nu, am vrut sa zic ca asa cum tu, MissSuvius si altii au pus poze si nu e problema, nu stiu de ce ar fi problema ca a pus RAY ceva, la asta m-am referit.
Adica am dat ex la general de oameni aici care au pus poze si nu par ciudati ca au pus, nu par ca-s cersetori de atentie cum a fost facut RAY de Miss.
Adica am vrut sa zic ca ce a zis Miss de RAY e total neargumentat si aiurea.
Unii pun poze ca nu se ascund, si aia e, e f okey. El a pus zicand f clar de ce a pus si ce se leaga de asta, deci nu vad ce vede Miss asa deplasat.
Ah. Bine.
Certati.va la loc, daca este un subiect atat de important. Scuze pentru intrerupere.
Mare curaj a avut Ray.
Dupa cum observi, eu nu am poza.
Nu ne certam deloc, eu doar am zis ce am zis lui Miss, ca nu e bine ce a zis, si am si explicat de ce, ca sa nu mai poate zice invers. Omu a pus ce trebuia sa puna in contextul dat, si eu am pus poza mea de sexul opus la raspuns aseara. Ce mare curaj trebuie?
Glumeam Mosotti. Abia am venit de la terasa, unde am tremurat de frig.
Vrei sa iti scriu Fratii Grimm?
Am inteles, data viitoare sa iei le tine ceva de pus pe tine in caz ca mai stai seara si s-ar preconiza sa fie rece. F bine ca te-ai dus, te-ai mai distrat si tu.
Acuma in Bucuresti sunt 19 grade, mda, cam frig.
Sunt la Mamaia, nu in Bucuresti. Cea mai urata vacanta din ultimii ani. Vreme gri, santiere, mizerie, totul pe bani multi.
Varianta ta masculina ar fi un barbat frumusel cred, ca oricum varianta feminina depaseste pe cea a lui RAY. Desi am vazut barbati nasoi si ca fete erau super, nici nu mai recunosteai ca a fost celalalt.
Altii sunt la fel ca nota si ca barbat si apoi transf in fata, dar si din fata in baiat.
Unii invers, ca fete sunt cat de cat, si cand se fac baieti sunt neatractivi, dar se fac ca nu se suporta in corpu lor ca fete.