Limita este chiar omul... pentru ca daca cineva observa ca in calea lui sta cineva mai bun. face orice sa il elimine... iar cei care de multe ori nu sunt limitaty in dezvoltarea lor folosesc ceva bun in folosul unui lucru rau ...si avar...
In ce sens? in ce domeniu? cand vine vorba de rautati oferite gratuit poate da n-avem limita, insa macar avem ceva limitat. mintea.
Ma vad nevoit sa ma repet! Dezvoltarea umana (toti indivizii la un loc) Incercati o privire de ansamblu nu va limitati doar la o singura persoana!
Nu cred ca dezvoltarea umana are limite ca si noi ne-am dezvoltat. Dar dezvoltarea dureaza mai mult.Limitele ar fi cam pana la imposibil.
Exista limite din punctul meu de vedere. Omul nu va putea ajunge in adnacurile marii sau atat de departe in spatiu. Creierul umanincearca sa gaseascasolutii si inventii astfel incat explorarea sa fie mult mai usoara, dar cu timpul oamenii vor incetinii progresul de dezvoltare, nu vor mai avea aceeasi dorinta de a cunoaste, iar atunci cand aceasta dornita va disparea si stiinta va gasi un sfarsit destul de brusc. Sa spunem ca exista sanse de 35% sa fie un sfarsit al dezvoltarii umane.Papa!
bleakk întreabă: