Pentru că-s proști, d-aia critică rockerii. Adică de ce dracu lumea ne critică pentru că ne îmbrăcăm ''indecent''? După ce că ne înjură, se mai miră de ce unii dintre noi suntem agresivi. Bine că, cu noi au ceva, dar de ce nu se pun să critice cu***le ce umblă mai mult dezbracate decât îmbrăcate pe stradă? Și ce dracu au cu muzica pe care o ascultăm? Pe maneliști de ce nu îi critică? Persoanele ne critică fără a ne cunoaște și se uită la noi ca la Cristos când ne vad pe stradă, parcă am fi nu stiu ce creatură. Suntem și noi oameni, nu animale. Toti oamenii au dreptul sa fie de ce religie vor..Majoritatea persoanelor zic ca rockerii sunt satanisti, când o mare parte din ei sunt atei. Da, sunt și sataniști, dar care e problema? Fiecare cu religia lui, nu e treaba străinilor ce religie am eu, tu sau oricine altcineva. Uneori ne mai trezim să ne injure un mucos de 9-12 ani. atunci normal ca ne enervam și procedam in functie de cum suntem. Ori ignoram, ori injuram, ori recurgem la violenta. Eu sincer, urasc copiii de la 10 ani in jos din anumite motive. Intelegi? Oamenii zic ca noi suntem aia rai, dar ei nu stiu din ce motive noi suntem asa. Ce am spus aici e pe scurt, ca nu vreau sa fac un roman aici. Sper că te-am lămurit.
Am o problema, de fapt nu stiu daca e problema sau efect secundar al tratamentului pe care il urmez, de ceva vreme, de cand m-am despartit de iubita mea am inceput sa intretin relatii sexuale cu mai multe partenere, majoritatea punkerite, ideea e ca au niste norme de igiena ciudate, un prieten mi-a spus sa ma dau cu apa oxigenata pe penis dupa ce fac sex si asa am facut, dar de la un timp a inceput sa mi se faca blond parul pubian. Intrebarea mea este : e vreo boala cu transmitere sexuala sau e de la apa oxigenata. Nu m-am protejat cand am intretinut relatiile sexuale. Ce ma sfatuiti?