Diana Dumitrescu de ce? e mai "nebuna", isi face meseria mult mai bine decat Andreea(parerea mea)cred ca ii va calca pe urme actritei Carmen Tanase pentru ca amandoua sunt "facute dintr-o bucata"si sunt foarte talentate.
Ambele arata f bine :X sunt actrite f bune :X daca as alege ar fi diana dumitrescu. Dupa parerea mea e o fire mai vesela decat Andreea Patrascu ea da dovada de maturitate in fiecare vorba pe care o scoate sau cine stie a patit si ea ceva ca tot om e.pana la urma nu sunt la curent cuultimele "barfe"
Amandoua.Sunt niste actrite de exceptie si nu pot sa le compar.Au talent si fac ceea ce fac cu mult suflet si de dragul spectatorilor.In plus sunt frumoase, au carisma si nu sunt ingamfate.
Andreea Patrascu, dupa parereea mea e mult mai frumoasa decat Diana Dumitrescu, are mult mai mult talent, este foarte vesela si are simtul umorului, nu este increzuta precum alte mari actrite, de exemplu, am vazut la T. V. ca un fan i-a cerut unui mare actor (nu dau nume) un autograf, iar acesta i-a zis ca nu ii datoreaza nici un autograf, ca nu a facut nimic pentru el, insultand-ul, iar fanul i-a zis ca de ce il insulta. Pentru ca ii e fan?
Aceasta este o intrebare la care nu prea pot cs rasp da o aleg pe diana fiindca e mai comica