| bruneta_9895 a întrebat:

Diana Dumitrescu Sau Andreea Patrascu?

Răspuns Câştigător
| TeoIonela a răspuns:

Diana Dumitrescuhappy de ce? e mai "nebuna", isi face meseria mult mai bine decat Andreea(parerea mea)cred ca ii va calca pe urme actritei Carmen Tanase pentru ca amandoua sunt "facute dintr-o bucata"hee heesi sunt foarte talentate.

14 răspunsuri:
| anka a răspuns:

Andreea Patrascu.

| Butsilee a răspuns:

Ambele arata f bine :X sunt actrite f bune :X daca as alege ar fi diana dumitrescu. Dupa parerea mea e o fire mai vesela decat Andreea Patrascu thinking ea da dovada de maturitate in fiecare vorba pe care o scoatestraight face sau cine stie a patit si ea ceva ca tot om e.pana la urmathinking nu sunt la curent cuultimele "barfe" thinking

| Aliyaa a răspuns:

Diana Dumitrescu!

| DianaLostInDreams a răspuns:

Diana Dumitrescu.

| jane_5414 a răspuns:

Amandoua.Sunt niste actrite de exceptie si nu pot sa le compar.Au talent si fac ceea ce fac cu mult suflet si de dragul spectatorilor.In plus sunt frumoase, au carisma si nu sunt ingamfate.

| Katiee^^ a răspuns:

Diana Dumitrescu happy

| ɮʟօռɖɖα a răspuns:

Diana dumitrescu happy

| madycoco a răspuns:

Diana Dumitrescu :X e o actrita tanara, dar buna big grin

| adelutza_9680 a răspuns:

Ambele, dar trebuie sa alegem una, asa ca Andreea Patrascu(parerea mea).

| Biutzuca a răspuns:

Amandoua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diana Dumitrescu chiar nu stiu cine e Andreea Patrascu.

| andreea62 a răspuns:

Andreea patrascu

| andreea62 a răspuns:

Andreea Patrascu, dupa parereea mea e mult mai frumoasa decat Diana Dumitrescu, are mult mai mult talent, este foarte vesela si are simtul umorului, nu este increzuta precum alte mari actrite, de exemplu, am vazut la T. V. ca un fan i-a cerut unui mare actor (nu dau nume) un autograf, iar acesta i-a zis ca nu ii datoreaza nici un autograf, ca nu a facut nimic pentru el, insultand-ul, iar fanul i-a zis ca de ce il insulta. Pentru ca ii e fan?

| lauramaria a răspuns:

Aceasta este o intrebare la care nu prea pot cs rasp da o aleg pe diana fiindca e mai comica