Nu sunt impotriva diferentei de varsta. dar cred ca nu ar trebui sa depaseasca 10 ani.
despre maturitate ce? eu cred ca sunt prea matura pentru varsta mea...am 20 gandesc ca la 30, sunt mai seroioasa, am alte asteptari de la viata fata de colegele mele, de ex.
Eu fusei si cu o fata mai mare (6 ani) si cu una mai mica (7 ani) si iti pot recunoaste ca am fost surprins sa observ ca fata mai tanara era mai matura decat a fost tipa mai in varsta. cred ca tine de experientele prin care trece fiecare, modul in care este crescut si cum vedem relatiile in general.
A si e normal sa zici ca 10 e limita ca daca ziceai mai putin iti dadeai singura cu firma in cap avand in vedere relatia in care ai zis ca esti nu
Eu unu cred ca fiecare persoana are dreptul de a alege si alegerea mea este sa vad ce are respectiva in cap inainte de a ma decide.
Sunt curios care sunt asteptarile alea ^_^
Pentru ca asa simt. uite eu nu am prietene/ prieteni de varsta mea, ma inteleg mai bine cu persoanele mai mari.
pentru ca in casa eu sunt baza...toate cad pe mine, si fac asta de la 16 ani. Tatal meu lucreaza in afara, si mi-a lasat mie atributiile lui (care erau destul de numeroase ca stalp al casei), Asta inseamna ca trebuia sa fac socotelile, la garsoniera care era iinchiriata, sa fac calculul la apa, la toate cele, sa iau banii. Apoi ce acte trm tata de acolo eu merg si le fac la primarie, la cnass, nu se duce mama, ma duc eu.Eu merg la banca si scot banii care ii trm tata. Si niciodata nu am indraznit sa iau din ei.De la 8 ani cand s-a nascut fratele meu, am stat cu el, de mic si acum la scoala toty eu fac cu el si il ajut.Eu merg la sedintele lui! si tot asa..si astea de mai de mult timp.
Plus ca fiind cu fratele meu mai mic...nu prea am mai avut timp sa ma distrez, deja eram obosita...ca el era si neastamparat, nu mi era greu sa ii explic, cat imi era sa-l pun la scris. Am facut ce am putut, si de asta cred ca sunt mai matura.Eu acum m-as vedea in stare sa cresc un copilas, daca as avea ce imi trebuie. Dar deocamdata nu am, trebuie sa termin facultatea
Hai sa ma bag si eu in seama. daca tot nu mi-ai raspuns la intrebare macar poate raspunzi la asta:
Tu ce urmezi?
Tot inginerie.mecanica
Pfff... Sunt singurul birocrat de pe aici?
(administratie publica si limbi straine)
ma-i mult mi ar fi placut limbile straine.dar asta e. am ales
Niciodata nu e prea tarziu
Afaceri/Financiar, Stiinta/Filozofie, Comics, Adolescenti, Religie si Timp Lber. Toooooooooooate categoriile le-ati bagat in Trivia/Amuzante.
Diferenta de maturitate, hai totusi nu maturitate cat ratiune e ok pana cand tu insuti cel lipsit de ratiune iti activezi constiinta de irational si te vezi in chiloti. Apoi renunti tu inaintea celui matur la legatura.