Nu...
Diferenta e ca un destept poate face un lucru prost uneori si va fi criticat aspru, dar cand un prost face un lucru destept ) va fi laudat exemplar
Da, e adevarat, daca faci aceeasi alegere gresita mereu nu vei descoperi nici-o-data care ar fi fost cea mai buna alegere.
Pai prostul da, face tot timpu aceeasi greseala, dar eu cred ca inteligentul invata din greselile pe care le face. Acum nimeni nu.i perfect si toti facem greseli, ca nu suntem roboti, desi am momente in care as vrea sa fiu ca sa nu mai pun totul la suflet
Imi plac raspunsurile tale...
Ce ma bucur sa aud ca cineva apreciaza!
Eu ma bucur ca am pe cine aprecia.
Adevarat.Un om inteligent face mereu alta greseala deoarece a invatat din cele facute anterior.Un om prost nu va invata niciodata din greselile sale deci le va repeta la nesfarsit.
Asta am zis si eu. Nu am priceput de ce altii au zis altceva. Ehh...E parerea lor si trebuie respectata.
Omu' din greșeli învață. Si a tot învățat pana a ajuns destept si nu mai repeta aceeasi greșeală. Prostu' in schimb n-a învățat nimic.
Mi-o raspuns KRIS la intrebare...Ce bucurie..Cred ca o sa dau o petrecere
N-am stiut ca sunt atat de important!
Nici eu.
Te inteleg acum cum e sa nu ti se posteze tot raspunsul...De ce nu-l posteaza pe tot? Scriu o gramada si apoi vad ca mi se posteaza numa' un cuvant
Da, stiu. Te simti groaznic dupa ce remarci.
Offff, Doamnnneee
Dar nu mereu se intampla asta (sa nu se posteze tot raspunsul). Uneori. Dar la un moment va fi ca la inceput (raspunsurile se vor posta in intregime).
Ieeeiiiii. )
"La un moment dat" voiam sa scriu. Cred ca am uitat si un "dat" in fraza.
Nu sunt de acord cu asta. Oamenii fac mereu aceleasi greseli. Nu trebuie sa fi prost ca sa faci aceeasi greseala mereu, si nici destept ca sa faci tot timpul alte greseli. Omul pur si simplu face greseste, fie aceleasi, fie altele noi.
Swetlly122 întreabă:
___Enzo întreabă: