| ka2 a întrebat:

Diferente intre sex si dragoste? Eu sunt sigur ca este acelasi lucru si voi sustine in continuare! Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| moonY a răspuns:

"dragoste" este sexul mai tandru.
poti face si sex cand exista iubire, insa sa faci dragoste fara sa iubesti.nu
sau poate ai dreptate, e acelasi lucru rolling on the floor

22 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sex poti face cu oricine dar dragoste numai cu persoana iubita.

| lia a răspuns:

Atunci cand se face dragoste este mai mult decat o simpla atractie sexuala, exista si o incarcatura emotionala puternica. Pe cand sexul se bazeaza pe instictul de a "avea" o persoana, de a pune in practica anumite fantezii.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Ca definitii:
SEX, sexe, s. n. 1. Totalitatea caracteristicilor morfologice şi fiziologice care deosebesc animalele şi plantele în două categorii distincte, masculi şi femele. 2. Fiecare dintre cele două categorii de vieţuitoare diferenţiate după organele genitale; bărbaţi sau femei, masculi sau femele.

DRÁGOSTE, dragoste, s. f. I. Sentiment de afecţiune pentru cineva sau ceva; spec. sentiment de afecţiune faţă de o persoană de sex opus; iubire, amor

Concluzie: nu au nimic in comun.

Daca vrei sa intrebi diferenta dintre a performa un act sexual cu sau fara dragoste, diferenta nu poate fi decat de stil. Se spune ca cei indragostiti ajung la orgasm mai repede; insa daca stii ce vrei in pat, nu cred ca dragostea e neaparat necesara. Nici partenerul nu e necesar, daca stii cum sta treaba!

Dar revenind la topic: nu e acelasi lucru, pentru ca atunci cand esti indragostit cica ti se inmoaie inima; din nefericire se inmoaie si tehnica sexuala daca respecti persoana prea mult datorita dragostei.

Sa ne lamureasca altii!

auran
| auran a răspuns:

Eu cred ca singura diferenta ar fi exsitenta sentimentelor (in cazul dragostei)

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Daca ar fi acelasi lucru s-ar numi dragosex, nu crezi?

prfml
| prfml a răspuns:

Sex protejat exista dar dragoste protejata nu.

prfml
| prfml a răspuns:

@ka2 habar nu am ce vrei sa explici tu acolo dar nu te contrazic.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Buna
sex este atunci cand o faci din placere
iar dragoste o faci din iubire
pa

| alexam a răspuns:

No way! Prefer sa fac dragoste, consider ca mult mai placuta e chimia si senzatia cand 2 oameni fac dragoste decat atunci cand fac sex. Sexul e mecanic, e sa fie... de-aia ii zice sex, se face mai degraba cu sexul decat cu tot corpul, cu sufletul, din dragoste! ( fara Mircea Radu ) laughing

| alexa a răspuns:

Eu nu cred ca e acelasi lucru
cand faci dragoste pui suflet, faci cu iubire
dragoste e atunci cand sunt implicate sentimente mai profunde pentru cel de langa tine
sexu' este o satisfacere a nevoilor trupesti fara implicare emotionala
cel putin asta e parerea mea kexista o diferenta intre cele doua

| borsec a răspuns:

A face sex inseamna sa-ti satisfaci strict nevoile dar a face dragoste e ceav complex. te preocupa si placerea celuilalt, nu doar a ta. vrei sa fie ceva perfect de fiecare data si din ce in ce mai bine si mai frunos...pe cand sexul e one night stand sau nu dar se rezuma doar la act in sine si u conteaza pregatirea dinainte sua preludiul postluiul. spiteful.gif. o relatie adevarata se bazeaza pe dargoste si respect reciproc. poti sa faci orice cand faci sex. dar cand faci dragoste respecti dorintele, fanteziile persoanei de langa tine...

| ka2 explică:

@prfml... nu ai auzit de prezervativ intr-o relatie de lunga durata? Protectia nu este doar pentru boli!winking

| ka2 explică:

@Zbenguici... ca si cuvinte, nu au nimic in comun, dar se folosesc ca: am facut dragoste, am facut sex... deci, intrebarea ramane valabila in continuare!

| eumi a răspuns:

Daca ai fi violat, crezi ca ala ar face-o din dragoste?

| eumi a răspuns:

Daca ai fi violat,crezi ca ala ar face-o din dragoste?

| mary_9593 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu tine. Sexul si dragostea sunt acelasi lucru. Si cand faci sex ai momente de tandrete ca la dragoste... deci sunt acelasi lucru laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exemplu:sex cu prostituate... dragoste cu iubita:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
De acord cu tine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prostituata face sex cu clentii, si dragoste cu iubitul. un barbat sau o femeie, poate face sex cu sora lu stanga.si dragoste cu iubitul, iubita. ssexul implica intromisia si coitul. dragostea implica, o imbracaminte sexi, o invitatie, un film, o cina, cu sampanie, preludiu, sex, si after sex. e diferenta nu? poti intreba; de cate ori faci dragoste? de 2-3 ori pe saptamana.sau de trei ori pe luna.cand iau banii si bonurile valorice. dar sex? in fiecare zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex inseamna cand ti-o tragi si ti-o baga peste tot dar dragoste faci daca vrei ceva cand iubesti pe cineva si nu ti-o baga peste tot!

| Ungureanu_Petru_2000 a răspuns:

Nu are cum

| elytza a răspuns:

Dupa parerea mea sunt total diferite, dragoste sp cand faci acest lucru din dragoste pentru iubitul tau, iar sex at cand totul este fara obligatie si faci acest lucru doar din curiozitate.

Întrebări similare