Cred ca ar trebui sa te obisnuiesti cu faptul ca relatiile nu dureaza o eternitate si sa nu te mai atasezi de oameni ca sa nu suferi atunci cand ii pierzi. Iti trebuie putina independenta, stii ce zic?!
Incearca sa fii pasiv, lasa-l pe el sa te contacteze, nu da curs discutiei si analizeaza-l atent, vezi incotro se indreapta discutia si ce vrea intr-un final. Sau si mai bine, da-l dracu' si mergi mai departe!
Nu e vb de asta, nu cred ca are incredere in mine ca nu-i dau virusu, poate nu crede ca ma protejez ca el. Ca daca nu mai vroia relatia nu m ai suna zilnic sa vb cate 1-2 ore!
Daca nu sun eu, suna el, deci nu asta e o problema.
Ma, sincer? M-am saturat in izolarea asta, da-o dracu. Hai, 1-2-3 luni, dar in prostie asa? Unde sa merg mai departe ca o iau razna!
Alalalt vine dupa ce se vaccineaza.
Asta e, atunci respecta-i decizia. Oricum fa-ti si alte relatii. Si nu-mi spune ca nu poti din cauza izolarii, ca la ce izolare avem noi... Esti izolat dupa 23 pana la 5, in rest daca ai masca n-are ce sa-ti faca. Cea mai buna solutie este sa-ti faci o rutina, si ca iesi 40 de minute la plimbare in fiecare zi este o solutie pentru a scapa de stres. Acum depinde de tine daca alegi sa te protejezi mai mult ca sa nu iei corona sau alegi sa te protejezi mai putin si sa iesi afara ca sa n-o dai in depresie sau alte boli mintale.
Eu nu ma inteleg cu oricine, am astia trei prieteni si cu ei ma intelegeam, nu poti face relatii bune asa una doua.
Ca eu nu-s omu sa ma duc la baute si distractii din astea de suprafata.
Noi ne intalneam, stateam comod acasa, ca asa le placea si lor, si discutam chestii mai serioase, subiecte care nu se termina nici in 50 ani.
Dar aia e, le respect decizia. Celalalt dupa vaccinare a zis ca si el vrea sa vina, ca s-a saturat si el de izolare, ca nici el nu are pe altcineva, si el e mai complex si nu poate face relatie cu oricine.
Eu ii am pe toti trei, ei nu ma au decat pe mine fiecare in parte, suntem asa mai aparte, de aia si ne-am adunat!
De aia si prietenia e f stransa de cel putin 23 ani, suntem asa intimi, odata m-a luat somnu si am zis aluia care era la mine "tu stai la calculator, ca eu dorm", n-a fost problema, suntem apropiati.
Vrea sa bea ceva, se duce la bucatarie si-si ia, nu trebuie sa ma duc eu, daca vrea sa manance ceva zice sincer "ai o ciocolata?", sau eu cand ma duc la ei, suntem de ai casei toti.
Nu e o relatie clasica de suprafata ca la majoritatea, de inlocuiesti prietenii ca pe sosete, pentru ca gasesti altii la fel.
Stiu si inteleg. Genul asta de relatii sunt periculoase, mai ales cand apare paranoia. Deoarece atunci cand te ranesc, ramai o carpa, te distrug si o poti face si tu la randul tau lor. Fii mai flexibil in relatii, incearca sa-ti faci prieteni noi, doar sa dobandesti skill-ul asta de a relationa cu cineva nou. Asa mor astia 3 prieteni, se duc dracu' cine stie cum sau pur si simplu te lasa, iar tu daca nu poti sa-ti faci prieteni trebuie sa infrunti singuratatea, iar daca n-o poti face?! Cel mai probabil intri in depresie si mori si tu.
Stiu ca privesc subiectiv situatia ta, mi-am dezvoltat acesta voce sau incerc s-o dezvolt, aceea voce care iti spune: "Nu-mi pasa!", "Da-i, ma, dracu' ca-s prosti!", o voce aroganta, nepasatoare care sa ma tina departe de rahaturile astea emotionale gen: "Dar poate sunt eu de vina sau trebuia sa fac eu nu stiu ce." rahaturi ce te consuma emotional si evaluate in mod rational sunt inutile sa le mai acorzi atentie gandindu-te la ele. Cred ca trebuie sa inveti sa gestionezi mai bine evenimentele astea, ele vor mai aparea.
Nu e vorba de ranit ca nu s-a intamplat asta.
Stiu ca tu esti mai detasat si nu prea ai nevoie de prieteni, de aia si vb asa usor "fa alte relatii".
Daca or muri nu stiu, doi din ei sunt de varsta mea, astalalt are 55 ani si 3 luni.
Nu ma gandesc la ce o sa fie sau ce ar putea fi, ma gandesc la prezent.
Nu am reusit sa-mi fac alte relatii in 43 ani, nu m-am compatibilizat! Nu a mers de la sine ca, cu astia trei.
Daca zic "nu-mi pasa", inseamna ca...tin la ei ca dracu, adica n-as tine daca nu-mi pasa. Si ailalti doi abia asteapta sa ne vedem.
Si asta ultimu cu care vb la tel vrea sigur, dar are frica, ca are mama de 85 ani bolnava, si daca si-o ia, e jale. Ii e frica cred si sa ia autobuzul ca e lume in el.
E din ala obsedat de protectie, bine, nu este rau asta.