Cred ca nefolositor ti-a dat o fana de-a lui, dar pentru mine e amuzant rau
Probabil.
Eu i-am dat nefolositor fiindca doar un barbat frustrat se ia de puta altuia si in special de niste adolescenti/tineri.
Nu-s fan Bieber, n-am nici varsta nici puterea psihica sa-l vad in fata ochilor daramite sa-l mai si ascult. E doar posesorul unei voci bune care a luat-o razna de atata faima. Ma rog, daca o mai avea si vocea aia de la inceputuri...
Mie mi se pare mai apropiat unu ca bieber sa fie luat in ras decat aparat. un cocalar care a ajuns sus multumita fetelor de 12 ani, dar si de alea isi bate joc facandule vaci, in diferite ocazii cand s-a intalnit cu ele la mare sau nu stiu unde, si el se credea Michael Jackson sau vreun zeu... si tu ai dreptate dar si ala. oarecum.
eram sigur ca o fana, ca am mai zis odata de el ca e un pamalau de mana a 2 si una tare in gura de 14 ani ma lua la amenintat , asa ca nu aveam pretentii la altcineva si acum.
Acum fara misto sau vreo urma de resentimente, iti dai seama ce fac eu pe voturile tale, nu? Puteai la fel de bine sa-mi dai voturi pozitive, tot aia faceam pe ele.
Atat poti atat faci.
Ma simt demoralizat.
Pai, ce sa zic? nasol. Atat poti sa simti atat simti.
Nu esti vodka, nu esti vin, esti doar pipi de rechin.
Ma retrag, m-ai invins.
Nu cred că cineva de pe TPU a stat lângă ei când s-au despărțit. Caută pe Google, ăla sigur îți spune ceva.
UnchiulRamiz întreabă: