Aceste transmisii au fost concepute prima data de americani, care le-au si introdus, americanii nu stau sa astepte sute de ani sa foloseasca ceva daca careva inventeaza ceva, se verifica, se testeaza si daca functioneaza bine, la vanzare.
Europenii si restul lumii asa au fost mai mereu, mai reticenti, mai lasa ca noi stam cum era odata, nu-s asa de dispusi la ceva nou, persista in rahatul lor sute de ani, asa sunt in general europenii niste feudali fara minte
Nici masinile nu ar fi fost asa de popularizate daca nu erau americanii, daca nu era Ford sa intuiasca ce urmeaza.
Americanii au mers cu masini automate de cand aparu, cand spui tu cand GM a bagat acea transmisie Hydra mata sau cum i se mai spunea.
Masinile manuale erau inca predominante acum 20 d e ani? Vrei sa spui ca in Eur0pa si in RO sunt predominante astea manuale si acum inca nu vor aia sa bage ceva nou, adica care exista de suta de ani vor sa ramana tot la ce stiu ei, cum vor feudali.
Asa si legile acolo, la fel sunt, niste feudali, niste de astia care se cred stapani.
Aia imi place la american, au descoperit ceva, baga frate la vanzare sa facem bani.
Guvernele din Europa nu au stitu nicidata cum sa faca bani si acum tot la fel sunt.
Ei prefera sa sclavageasca omu, decat sal lase pe el singur sa vina sa dea bani, din voia lui.
Nu te lasa sa pui nimic la masina decat cum a iesit masina din fabrica, iti ia permisu daca faci greseli chestii tocmai pe dos.
In america nu-ti ia nimeni permisul indiferernt ce greseli faci, sau sa te depuncteze guvernul vrea sa faca bani.Gresesti de mii de ori, nu-i nimic, platesti, amenda, banu se aduna.
Daca iti ia tie permisu ce rezelova? Rezolva ca nu mai ia de pe urma ta bani, aia face, isi ttaie creanga singur de sub ei.
Tu daca nu ai permis nu mai cumperi banzina, nu mai cumperi piese la masina si tot ce este legat de masina.
Gandeste citi bani pierde statul in felul asta. Dar aia nu gindesc si nu au gandit niciodata. Dar vin sa te scalavageasca, sa caute sa iti puna taxe aiurea, taxe mari, cand ar trebui sa faca gen cum fac americanii, sa colecteze bani de peste tot, putin, dar constant, din greseli din orice si uite asa se aduna mormane de bani la buget.
De ce sa ti se puna restrictii daca tu vrei sa vopsesti masina in fiecare zi alta culoare?
Cine are de pierdut? Guvernu, pentru ca daca tear lasa, tu esti de asta dupa masini innebunit, vopsit, pus roti nu stiu de care si tot felul de accesorii, pe care guvernul ar lua taxe
Cam asta este diferenta dintre SUA si restul lumii, nu stiu sa faca bani, nu-i duce mintea lor de feudali sclavagisti ce sunt
La noi au devenit mai populare acum pentru că până acum erau scumpe la cumpărat și la întreținut.
Un America au fost mereu.
Illuminati2016 întreabă:
anonim_4396 întreabă: