1. Implinesc 24 la sfarsitul lunii iulie
2. Sunt din Iasi;
3. Calitati: ambitioasa, intuitiva, sociabila;
Defecte: foooooarte mincinoasa
1.17
2. Micul Paris
3.Defecte:incapatanta,geloasa,sensibila si putin mai mult rautacioasa
Calitati:iubareata, sincera, prietenoasa si putin pesimista
Sigur scrie anul 1989 domnisoara Zbenguici? Ca atunci avem o problema f grava.
http://www.TPU.ro/......i-domenii/
Acum, pe langa alte arme pe care le pot aduce, asta consider-o doar un simplu glontz pe care-l poti strapunge.Bine, o varianta ar fi sa fii un geniu.La 19 ani sa fii la a 3 facultate, ar insemna ca cei din America sa fi te achizitionat deja.
Deci tragem niste concluzii. Undeva ne minti. Intrebarea ar fi de ce? De ce ceri useri-lor - tovarasilor de pe TPU. sa-ti raspunda la o intrebare la care tu nu esti capabila? Asta nu-mi refugiaza mie decat un singur rol : si acela ca de acum sa-ti mai raspund la intrebari fiindca nu le tratezi cu acelasi sambure de respect pe care userii ti-l ofera prin afisarea raspunsurilor lor.
Acum, daca inca iti sustii afirmatia ( desi, stim amandoi ca nu-i adevarata ), ai dovezi sa ti-o demonstrezi? Sau de ce ai mintit in cele 2 roluri? Ori 3 facultati ori 19 ani. Hotoraste-te! TPU-ul nu-i o masa de manipulare unde poti sa fii Bush peste noapte, Papay Marinarul dupa 2 doze de spanac, Johnny Bravo dupa un gel de par sau Angelina Jolie dupa cateva sedinte de photo.
Oare nu-i o lipsa de respect fata de cei ce au raspuns la intrebarea asta, dar proprietarul n-a avut curaj?
Hai, sa-ti vad argumentele. Mai ales alea care demonstreaza ca ai 19 ani. Desi nu le vad. Iar glontele de care am pus dovada aici e ceva infim pe langa ''artileria'' de argumente pe care o pot aduce. Dar nu merita. Cred ca merita doar scuze din partea cuiva. Sau poate niste explicatii. Asta daca demnitatea si orgoliul sunt la cote mici.
Zbenguici, avem si noi puterea macar o data?
¤Flav la aceeasi intrebare ceva mai jos scria
Zbenguici a răspuns:
@Bro
Am facultati mentale (sau mintale?)
Am facultati senzoriale!
A3a e legata de faptul ca e posibil sa dezvolt facultaturile religioase tot stand p'aicea!
Cat despre artilerie Dle. Flav nu îţi pot răspunde decât printr-un citat:
"I am an idea and ideas are bulletproof."
Apoi, in drept Dle Flav, spune ca sunt nevinovată până la proba contrarie. Cred ca din moment ce mă acuzaţi dvs trebuie să demonstraţi vinovăţia mea.
P. S: Dle Flav Sun Tzu spunea cândva să nu începi un război din care nu ai nimic de câştigat!
24
gaesti(in prezent locuiesc in bucuresti)
dificila, geloasa, plangacioasa
perseverenta, ambitioasa, prietenoasa
Zbenguici, n-a avut puterea
Apropo de link, spune ca esti la a 3 dar nu lucrezi in profesie sau ceva de genul.Deci nu era la misto rapunsul.Nu lua comentul care-ti vine in favoare.
Ok, e adevarat ca n-am nimic de castigat, si nu e un razboi pentru mine
Daca dumitale vrei sa afisezi o anumita masca, te las. Eu doar mi-am spus pozitia
De cee trebuie mereu sa fii nevinovata pana la proba contrarie? Chiar vrei sa aduc dovezi? N-o s-o fac. Ma asteptam la atitudine din partea ta. Mai exact la sinceritate. N-a fost sa fie, asta e.
Tu afisezi ce doresti. Numai bine
@Flav "Tu afisezi ce doresti."- ca toata lumea, de altfel.
" Numai bine". Am, insa iti multumesc pentru urare. Asemenea.
1. aproximativ 27
2. Bucuresti, cu serviciul in Londra
3 defecte- sunt selectiv in alegerea oamenilor cu care vreau sa am de-a face
calitati- stiu sa gatesc, foarte organizat, spirit de conducere..etc
1. 16
2. Nu locuiesc in Romania.
3. Defecte: Incapatanata, impulsiva, uneori superficiala :-s
Calitati: Optimista, cred in prietenii adevarati, foarte confidenta.
1. 15
2. Harlau(Iasi)
3. defecte:rautacioasa, incapatanata, mai mereu nehotarata
calitati: prietenoasa, sincera, iubitoare
1. 14 peste o saptamana 15
2. Iasi
3. Defecten-am multa rabdare si ma plictisesc repede
- sunt timid
- imi place cam prea mult calculatorul
Calitati- lauda de sine nu miroase a bine
1. 14 ani
2. Sibiu
3. defecte...rautacioasa,uneori egoista, suparacioasa
calitati...prietenoasa,buna la suflet, ambitioasa
1. 16 ani
2. Bacau
3.curioasa,nerabdatoare,incapatanata
intelegatoare, sociabila, sincera
13
cluj-napoca
incapatanata, mofturoasa si cam atat
optimista, sexy, rea in sensul bun
daca exista vreun baiat interesat ( preferabil din acelasi oras ) sunt prezenta
101(glm 16)
Bucresti
Defecte:rautacioasa, aroganta, enervanta, indiferenta.
Calitati:... zic mai tarziu dupa ce ma mai gandesc.
Defecte-geloasa,zgarcita(uneori!) si timida calitati-prietenoasa, iubitoare si de treaba:d