Stai cuminte, nu fii asa, cum sa te sinucizi, va veni si o raza de soare peste sufletul tau, nu te mai gandi la asa ceva.Si ce daca te-a lasat prietenul tau, gandeste-te ca poate nu te merita, cine stie ce e cu el, mergi inainte si uita de el, mai sunt si alti baieti pe lume.Cat despre certurile cu parintii, incearca sa vorbesti cu ei, sa vezi care e cauza si sa o remediati, sa cadeti la o intelegere, vorbeste cu ei, comunica, asta e cel mai important.Cat despre liceu... e un liceu, nu e cine stie ce, mai iei o nota proasta, una buna, trec toate, acusi o sa treaca anii si ai sa termini liceul si ai sa pasesti in viata si ai sa iti doresti sa fii din nou la liceu, fara girji, singura ta treaba sa fie acea de a invata, inveti cati poti, ca nu iti cere nimeni sa iei 10 pe linie.Nu ar trebui sa fii trista acum, mai ales ca a inceput anul.Mergi tot inainte si ai sa vezi ca o sa fie bine, niciodata sa nu renunti.
Mda
Daca iti spun eu ceva de genul:
``stii pe mine nu ma iubeste baiatul pe care il iubesc, si taicameo e la spital din cauza bauturii, si ai mei nu au nici bani, ma cert si cu mama, si nu ma simt in stare sa ma ocup de scoala si eu vreau sa ma omor!``
Nu ti s-ar parea aiurea? Bai, gandeste inainte, nu se merita sa faci lucuri nebunesti.Toate trec.
Nu te supara dar esti proasta! Gandeste-te, oare chiar e dracul asa de negru! Am avut probleme mult mai mari decat tine, exista lucruri mult mai nasoale in viata decat certurile cu parintii sau fostul iubit, crede-ma astea sunt nimicuri! Gandeste-te cum ar fi sa stii ca ai cancer si nu stii daca mai apuci anul nou?! Sunt multi oameni care trec prin asta! Tu nu cred ca traiesti pe pamant daca crezi ca astea sunt cine stie ce chestii! Lasa sensibilitatea asta prosteasca la o parte si mergi mai departe! Ce nu te omoara te face mai puternica!
Exista rai si iad! daca te omori nu faci nimic altceva decat sa-ti faci rau! si dai dracu de baieti ca o sa te saturi de ei si ce ca si eu ma cert cu parinti rezolvi dar nu e o metoda sa te omori si ce are liceaul ))
Cu parintii te vei impaca in mod clar. Cu iubitul te vei impaca, daca nu, vei trece peste pentru ca esti o persoana puternica. Liceul? Nu-ti place? Muta-te la altul.Sau incearca sa te simti bine in cel in care esti. Astea sunt motive sa te omori? Nu da dovada de lasitate si ridica-ti capul. Esti in viata si asta inseamna ca ai un scop. Lasa crizele adolescentine si trezeste-te la realitate.
Inteleg ca te streseaza certurile parintilor tai, ca si eu patesc la fel, de exemplu, astazi tata s-a certat cu mama asa de tare, ca acum tata vrea sa plece de acasa. Sunt foarte trista din cauza asta, si plang toata ziua, dar si eu, si tu, trebuie sa invatam sa trecem peste asta. Pentru o fata e dificil sa se desparta de iubitul ei, dar treci si peste asta, fii puternica! Gandeste-te ca in curand va aparea un alt baiat in viata ta, care sa fie de 10 ori mai bun decat fostul tau prieten! Si NU te mai gandi la metoda asta! Cum poti sa te sinucizi?! Nici un om nu e fericit toata viata sa! Unui om ii iese in cale si obstacole, care il pregatesc uneori pentru lucruri minunate in viata! Nu trebuie sa te sinucizi, pentru ca poate ai si tu niste vise si niste sperante in viata pe care o ai! Incearca sa fii optimista, sa fii mereu fericita! Sper sa-ti iasa din cap ideea de a te sinucide. Iti doresc o viata fericita!