| XatomisX a întrebat:

Din ce am observat eu o gramada de barbati chelesc foarte mult voua nu va e frica de chelie? mie mi-e foarte frica laughing

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când îmi bag mâna în plete și scot ceva fire mă gândesc ca tot căzând fire, o să arăt ca Mugur.M.
Da' cred că o să mă resemnez(dacă s-ar întâmpla), plus că îmi stă bine cheală, și nu m-aș mai chinui zilnic cu pieptănatul.

| XatomisX explică (pentru anonim_4396):

Pai nu stii ca omul pierde zilnic 100 de fire?

| floresdemayo a răspuns (pentru XatomisX):

E ceva genetic, dacă tăticul tău s-a confruntat cu calviția, e posibil să-l moștenești. Aveam un coleg la facultate care se confrunta cu o astfel de problemă, dar făcea tratament cu ChelStop (soluție împotriva căderii părului), era foarte multumit. Nu avea, dar teama îl făcea să se ocupe mai mult de aspectul lui big grin.

| XatomisX explică (pentru floresdemayo):

Taica-miu are 2 frati el si cu celalt frate au o claie de par iar a 3-lea frate e chel cum iti explici?
laughing) iar bunica-miu adica tatal lor are mult par

| floresdemayo a răspuns (pentru XatomisX):

Poate bunicul tău (nu mă obliga să o specific și pe... bunica ta rolling on the floor), pe cineva din familie tot moștenește unchiul tău. Tu s-ar putea să nu te confrunti cu calviția, dar poate fiul ce-l vei avea. Așa că, roagă-te Celui de Sus să ai o... fiică laughing

| Borsko a răspuns:

Da' desigur ca mi-e frica dar ce sa si faci. :-s