| Suck a întrebat:

Din ce cauza ar vrea o persoana sa fie in centrul atentiei?

Dupa parerea mea, atunci cand esti in centrul atentiei esti foarte vulnerabil.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt niste patetici morti dupa atentie. se cred "cineva" daca mai mult de 5 persoane le baga in seama, dar fii sigur, 4 din acele 5 persoane o injura pe la spate. cum am zis, patetic

15 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Sunt oameni cărora le place să fie în centrul atenției dar care au tăria de caracter necesară care nu îi face deloc vulnerabili și sunt inteligenți. Am cunoscut destui, și nu, nu sunt vulnerabili.

| Suck explică (pentru T0T):

Si eu cunosc astfel de oameni carora le place sa fie in centrul atentie si nu mi se pare ca sunt inteligenti, ba chiar sunt vorbiti de rau, sunt oameni care vorbesc mul si gresesc mult.

| T0T a răspuns (pentru Suck):

D-ăștia ai cunoscut tu, poate facem parte din sfere diferite. Eu vorbesc de oameni care chiar și-au impus respect. Sunt și unii aroganți, dar sunt în stare să se impună. Tăria de caracter și inteligența sunt bazele. Dacă le ai nu te oprește nimeni să vrei să fii în centrul atenției. Acum că sunt și proști care încearcă asta, problema lor, nu neg că nu există, dar nu e bine să generalizăm.

| Suck explică (pentru T0T):

In nici un caz nu m-am referit la oamenii inteligenti care au ceva de spus si care stiu ce vorbesc, sincer acei oameni sunt rari deci pot generaliza.

| T0T a răspuns (pentru Suck):

Eu am întâlnit destui. Acum probabil e și din cauza faptului că la mine la liceu, cel puțin în clasa mea erau mare parte oameni foarte inteligenți. Acum nu știu.
Acum foarte mulți oameni sunt vorbiți de rău, lumea spune multe, dar cel mai bine e să nu iei în considerare ce spune dacă e ceva negativ care știi că nu te reprezintă.
Acum referitor la acei oameni, care chiar sunt proști, problema la ei e că sunt prea proști ca să tacă atunci când trebuie, deci este un tezaur de prostie. Nu ai ce face cu ei, lasă-i așa cum sunt.

| OldSoul a răspuns:

Pentru ca vrea sa "para" importanta...

| KamaSutra a răspuns:

Pentru ca ii place

| Suck explică (pentru KamaSutra):

Ii place, dar daca ar sti cat e de periculos nu i-ar mai placea.

| KamaSutra a răspuns (pentru Suck):

Poate dar daca asa e acea persoana, atunci nu o afecteaza cu nimic

| AgentBomboana007 a răspuns (pentru Suck):

Boss! Vezi ca nu pot sa-ti raspund la intrebare. Daca m-ai blocat... te-ai ars!
Hai sa-ti zic si de ce vrea o persoana sa fie in centrul atentiei!
De vaca ce este si invidioasa pe tot! Vrea sa se dea mare si nu stie cum. Crede ca daca face orice pentru a fii in atentia oameniilor... o sa fie regina "BALULILOR".
Intotdeauna o sa fie catalogata prost! Urasc tipul asta de persoana care se da mare si vrea sa fie in atentia tuturor. Sa-i mai lase si pe altii sa fie. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca vrea sa fie iesit din comun si sa aiba atentie, dar toate astea se urca la cap, si dupa acea persoana devine o egoista fitoasa. sau poate unii vor asta din gelozie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca simti ca esti important.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca e "atentioasa "

| ubox7007 a răspuns:

Cum sunt vulnerabili? La ce sunt vulnerabili?

| Ayakawelwel a răspuns:

Ca sa fie fericiti, sa se simta bine etc n-am idei

Întrebări similare