| Joker3134 a întrebat:

Din ce meserii mai poți să ieși la pensie devreme înafara de poliție și minerit?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Ar dura ore intregi sa ti le enumar pe toate. Din care oricum n-o sa-ti convina niciuna, asa ca e timp pierdut. Plus ca nici eu nu le stiu pe toate. In ziua de azi poti face bani din orice, nu trebuie musai sa ai un job.

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Nemessys a răspuns:

Odata ce o sa-ti construiesti o sursa de venit pasiv, sau mai multe, care sa-ti aduca suficienti bani cat sa poti trai, atunci poti sa te pensionezi.

Pensionarea nu inseamna neaparat sa lucrezi zeci de ani ca apoi sa-ti vina lunar bani de la stat. Inseamna sa lucrezi mult (adica 5-10-15 ani) sa castigi bine, iar cu banii aia sa-ti faci surse de venit ca sa te poti retrage chiar si la 30 / 35 de ani. happy

| Nemessys a răspuns (pentru Joker3134):

Cu niciuna. Trebuie sa folosesti banii aia cu cap si odata ce ti-ai atins target-ul mentionat de mine mai sus, iti dai demisia. happy

| Nemessys a răspuns (pentru Joker3134):

Ar dura ore intregi sa ti le enumar pe toate. Din care oricum n-o sa-ti convina niciuna, asa ca e timp pierdut. Plus ca nici eu nu le stiu pe toate. In ziua de azi poti face bani din orice, nu trebuie musai sa ai un job.