Eu sunt din resita si da, imi place unde locuiesc.In unele zone sunt strazi mai laturalnice pe care le vizitez de cate ori am ocazia
Timis, nu deoarece sunt inconjurata de tigani dar zona e frumoasa aproape de padure unde nu trec mai mult de 2-3 masini pe strada mea.
E o problema generala tiganii astaia, nu numai in Romania, in toate tarile unde sunt f multi. solutii ar fi si mai radicale si mai putin radicale, totul e sa se faca ceva cu ei k s au imultit exagerat de mult. sunt o rasa umana inferioara, poate ca cea mai inferioara rasa umana si se vede asta din comportamentul lor antisocial
Clar, ceea ce nu inteleg deloc este de ce fac o droaie de copii cand traiesc intr-o saracaie lucie.
Fac asta pentru ca gradul lor de educatie e zero. Sobolanii dc se impultesc cu asa rapiditate?! Cam toate chestiile daunatoare se imultesc necontrolat. Sobolanii, soarecii, vermii, buruienile si tiganii.
Sunt din Bucuresti, Ilfov...Mda,sa zicem ca e ok ...Se poate si mai bine, dar cat timp nu sunt acolo parca ma simt mai bine!
Eu sunt din Iasi, si sincer imi place unde locuiesc, cu toate ca abia astept sa ma mut undeva la tara ca m-am plictisit de aglomeratie.