Zii la ioana adica mie sa faca ce simte o sa reuseasca ca doar ea ii batman
Eu zic sa invatati amandoi in acelasi timp. Din ciclul raspunsurilor optimiste.
Prietena ta Ioana fiind o pasare, nu? Pentru ca animalele din specia Homo sapiens sapiens nu pot zbura.
Salut! Sfatul meu sa nu o faca! Sau daca vrea neaparat duceti-o la un PSIHIATRU!
Prietenul la nevoie se cunoaşte. Care - cui oferă o aripă de ajutor în pana mea?
Venim tot TPU-ul să vă lansăm!
Recomand strategia mesterului Manole.Nu da gres.Bonus:intri in legenda+in locul unde cazi iese o fantana ca prin minune
P. S:tipul ala care a sarit de la etajul 34 a supravietuit.Recomand cladiri mai inalte, eventual avion
Vai de mine! ce mai auzi in ziua de azi.sa nu faca prostii de genul asta. poate tie ti se pare amuzant, mie nu.viata este mai importanta decat orice in lumea asta. daca chiar are probleme duceti-o la un doctor. daca vrea doar sa se distreze, asa doar pentru her entertainment, fa-o sa priceapa cat de pretioasa este viata! sper ca vei reusi sa rezolvi problema.
Cred ca nu faci misto de noi, daca a adevarat ce zici, fugi cu ea la un psiholog
S-o faca!
Abia astept sa revi peste cateva ore cu intrebarea:"Care ii cel mai bun spital la care s-o internez pe Ioana?"
Doamne sfinte sa nu o faca doar daca nu are puteri supranaturale domane