Păi nu, nu primesc dar în lipsă de spațiu și potențial personal calificat, ar putea. Măcar doctorii infectați din București
Pai de ce doctorii? aia ar trebui sa primeasca cea mai calitativa ingrijire posibila. Pentru ca un medic tratat cu prioritate poate trata ma departe sute de oameni
Popii speră sau sperau că de Paște catedrala va fi plină. În această perspectivă, ea trebuie să rămână goală, ca să se poată cândva umple. Dacă ideea dtale o transformă în spital, cine mai dezinfectează hardughia aceea toată. Ea va deveni apoi pol de infecție ori de câte ori se va umple cu credincioși. Așa că ideea dtale a picat deja.
Si crezi ca o sa fie Dani P de acord cu asta? ) Tot ce vrea BOR e extra donatii, ca sa termine constructia si sa se flexeze
Greșit! Ce vină au doctorii?
În catedrală să fie spitalizați și tratați politicienii, primarii, consilierii, miniștrii și toate neamurile lor!
De ce să fie tratați de măicuțe? Să fie lăsați să crape fără tratament că ei ne-au adus în situația asta!
"Măicuțele sunt calificate să ia sânge și să facă injecții"
Serios? Si unde anume au obtinut aceasta calificare, la schit?
E regulă în toate mănăstirile, nu-i angajează dacă nu știu să scoată sânge sau să facă injecții. Chiar și la Cuca Măcăii se cere asta
Ba da cunosc personal am văzut, am lucrat o vară întreagă ca voluntar la bucătărie din mai 2008 până în octombrie 2008 la o mănăstire de lângă Iasi cel mai apropiat magazin la 40 km de mănăstire. Și trebuia să dau probă. Am făcut injecție la portocală și la o maică, sub supravegherea unui voluntar de la Smurd
Vad doar avantaje pentru tratatul in Catedrala. Popi la discretie spre insanatosire si pentru ghinionisti cimitirul Ghencea la o aruncatura de bat.
MorcovMorcovescu întreabă: