anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din multele articole usor de gasit se spune ca ar exista semne de ghinion,deochi sau blestem la anumite arii ale individului. Oare intr-adevar exista din urmatoarele?
Victima acestor interventii diabolice din parti necunoscute nu se poate marita,angaja(fie nu e angajat,fie pierde locul de munca cand se asteapta mai putin),intra frecvent in conflicte cu oamenii-relatii tensionante adica, pierderi financiare, somn agitat,stari de greata sau ameteli nejustificate,apatie nejustificata, orice munca depusa pe o perioada scurta sau lunga de timp pe un domeniu nu rasplateste inapoi prin bani si aprecieri(munca de Sisif in linie dreapta), deprimare profunda, nervozitate, disperare(instabilitate emotionala pe scurt), rarefierea parului indiferent de tratamentul urmat(intern sau extern).
Ati intampinat astfel de fenomene? Cum le-ati inlaturat? E o rugaciune speciala impotriva uneltirilor rele indiferent de la cine si de ce?

10 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Sincer,eu nu cred in vrajitorii sau blesteme, nu cred ca au vreun efect in realitate si oricine lanseaza blesteme are de suferit si se intoarce totul impotriva lui pentru ca Dumnezeu nu doarme.
Astea sunt niste chestii primitive si demodate.Din pacate mai sunt oameni care lun botul la ele.
La noi in tara pana la venirea comunismului in lumea satului romanesc oamenii chiar credeau in descantece si blesteme.
Bunica mea mi-a zis odata ca a vazut camd era mica o broasca cusuta la ochi si gura cu ata rosie, odata a mai vazuta o bufnita cu ochii scosi, cica erau vrajotorii.
Una din putinele lucruri bune facute de comunism a fost ca i-a dezobisnuit pe oameni de prostiile astea.
Si mai e o faza petrecuta la o ruda mai indepartata petrecuta cu vreo sapte ani in urma.Sub patul unei persoane decedate au gasit un cutit mare infipt in podea.Nu stiu daca acel cutit a fost o vrajotorie menita sa cauzeze rau.

| anonim_4396 explică (pentru LordCristobal):

Da,alea clar sunt vrajitorii ca n-ai cum sa gasesti fiintele alea vii in asa hal! Cat despre cutitul de sub pat, e un semn de razbunare din partea cuiva din alt neam sau din acelasi neam, altfel n-ar exista o explicatie. O amenintare catre scandal sau chiar ucidere pentru ca singurul loc al cutitului este in bucatarie in sertar, nu sub pat!

Răspuns utilizator avertizat
| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Blestemele, farmecele, deochiurile nu exista si sunt doar superstitii psihologice care te fac sa crezi la nivel constient ca orice nefavoare din viata ta survine din aceste fantasmagonii. Puterea adevarata o detine Iisus Hristos si Dumnezeu, daca ii ai pe Ei, nimic nu te poate invinge.

Isaia 41:10

"Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare."

| anonim_4396 explică (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Multumesc pentru psalmul pe care nu l-am cerut. Puteai spune o rugaciune pentru asa caz, nu am cerut un psalm, ci rugaciune!

| anonim_4396 explică (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Atunci de ce preotul citeste dintr-o carte de rugaciuni una pentru dezlegare de farmece? Inseamna ca exista farmece si exista si rugaciune speciala!