| Criiss16 a întrebat:

Din pacate nu sunt in Romania si poate ca ati vazut ca la unele intrebari/raspunsuri am greseli de ortografie.As vrea sa scriu mai corect.Ma puteti corecta atunci cand am greseli de ortografie? Unii se supara atunci cand sunt corectati, dar eu m-as bucura sa ma corecteze cineva findca aici chiar nu am de la cine sa invat.Va rog mult ajutati-ma.happyMc anticipat.:*

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Si eu patesc la fel...nu mai sunt la zi cu noutatile gramaticale...am observat ca acum mai nou se scrie in loc de t (nu am virgula de sub t)tz ex:andruta -andrutza, sau s (la fel nu am virgula) sh, ...este doar o metoda folosita asa...sau s-a schimbat pronuntia!
iar daca am sa observ vreo greseala, am sa ti-o corectez in privat...nu -mi place s-o fac pe desteapta cu altii...cand de fapt am si eu momente cand scartai!

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Fii sigura ca n-ai sa scapi de mine.

| Leea1234 a răspuns:

... s-a schimbat scrierea...nu pronunta! ti-am zis ca scartai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai sa vina enigma, o sa vezi tu laughing

| yuli10 a răspuns:

Si de la mine o sa primesti ajutor. ma enerveaza ca s-a creat doom-ul si acum unele greseli pe care le stiam clar greseli au devenit dintr-o data acceptate phbbbbt

| Dan a răspuns:

Criss, mai toti avem greseli de ortografie, dar trebuie sa cautam sa nu mai gresim.