| dadda0000000000000 a întrebat:

Din punct de vedere al sexului care credeti ca domina in functie de: Forta fizica, Lupte, Bataie, Masa musculara si Antrenament fizic (varste 12-18 ani 18-30 30+) SI DE CE?
Raspunsuri in parte pentru fiecare categorie dce varsta!
FUNDAAAAAAAAAAA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mai toate iese baiatul / barbatul pe primul loc, desigur si o femeie ar iesi daca s-ar antrena calumea ani si ani. avantajul care il are un baiat / barbat e fizicul sa zicem daca un mascul pleaca de la nota 5 ca sa se antreneze, o fata /femeie pleaca de la nota 2 se antreneaza timp si timp sa ajunga la nota 5 ( adica sa aiba fizicul macar cat un baiat barbat ) si de acolo pleaca mai departe si poate depasi un barbat. dar trebuie ani.

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Băieții clar. Ce întrebare, acum serios, mai trebuie să îți zic de ce? Nu cred că ești un extraterestru bătut în cap care în loc să observe ce e în jurul lui, a decis să pună o întrebare din asta.

| SergiuBoss11 a răspuns:

12-18 baieti 18-30 baieti 30+ baietilaughingde ce esti asa preocupat de asta? esti cumva fata si te simti inferioara in fata baietilor?

daca te antrenezi de 10 ori mai tare decat oricine altcineva ai putea sa intreci chiar si un elefant

| BlitzLikeXd a răspuns:

Baietiwinking

| vladutionutchiric a răspuns:

Eu cred că băieții, pentru că sunt puternici