| Joker3134 a întrebat:

Din punct de vedere psihic cine este mai slab un om violent sau timid?

Răspuns Câştigător
| roty78 a răspuns:

Un om violent poate fi timid?!
Da poate fi violent ( timid )
Își manifestă timiditatea prin violență.
ATCP - este un ansamblu de tulburări de comportament cu numeroase manifestări extreme la copii, ce includ comportamente dezadaptive precum izolare, timiditate sau la polul opus – crize de agresiune, violență față de cei din jur, nervozitate excesivă
Boala poate apărea și la adulți
Părinții hiperprotectivi și autoritari pot deveni cauza timidității copiilor. 
Timiditatea este o trăsatură de personalitate care se manifestă prin lipsa de încredere, reținere în a se manifesta liber față de persoane necunoscute și situații noi.

Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Un om violent pentru că nu a învățat încă să-și stăpânească impulsuivitatea. Orice om are o doză de violență, de haos în el, însă unii reușesc să se stăpânească mai mult ca alții.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Joker3134):

Nu-ți trebuie curaj, iți trebuie frică. Daca te hârâi cu un câine și începe să latre și să costa dinții. Ii este frică, nu are curaj.

| mastadont a răspuns (pentru Joker3134):

De regulă cel violent. După părerea mea, acesta se crede într-un fel invincibil și simte o plăcere în a intimida alte persoane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că omul violent pentru că nu poate să se stăpânească și face imprudențe care-l pot costa. Cel mai puternic om e acela care-și poate stăpâni impulsurile autodistructive/distructive.

Întrebări similare