Sunt mulţi pe prima pagină: neluL, Brigaela, NOname, Ioandelasal, dimboleasca, EmaS, greece12, Elianna, ardnaxur1961, Abh, harciog, Hombre, ursulika, fanaticdupatine, Poneiul etc. - care nu-s agramaţi şi uneori se vede şi din răspunsuri.
Unii îşi afişează anul naşterii pe profil, la alţii se ştie pur şi simplu, pentru că au spus ei.
Plus că dacă vorbeşti cu câţiva useri, ajungi să ştii anumite chestii despre ei. Sau să stai pe-aici mai mult. Baftă!
Banuiesc k si u faci parte din userii de peste 25 de ani deoarece vad k vorebesti frumos despre aicestia, eu n u am vb cu ei k nu am avut okazia dar mi ar face placere sa vb
Nu, nu am peste 25 de ani, dar asta nu mă împiedică să-i apreciez pe unii care au mai mulți ani decât mine. Din contră, pot învăța ceva de la fiecare, acesta e și unul dintre motivele pentru care îi apreciez pe unii (și nu neapărat de peste 25 de ani, ci orice vârstă), dacă sunt inteligenți și poți vorbi cu ei.
Pentru început, no offense, ar trebui să începi să nu mai scrii mess-uit aici, altfel userii te vor considera agramat sau pur și simplu prost, chiar dacă tu nu ești de fapt așa! E un început oricum dacă te străduiești să faci asta. Baftă!
Da! Iar cel mai cunoscut user era Bigaela, sau ceva in genul.
Le recunosti in general dupa raspunsuri si intrebarile la care dau raspuns.
Pai in mare persoanele cu varsta peste 25 de ani de obicei dau raspunsuri formulate impecabil, in tema cu subiectul, si la intrebari serioase. Putine sunt cele care iau in bataie de joc.
Cat despre user:
http://www.tpu.ro/utilizator/wgem
Si cele sub 25 dupa prostie sua dupa ce se recunosc?
Deci tu esti peste 25 care ai uitat cum ai fost de exemplu la 17 ani?
Oare ce este mai rau, sa fi prost sau sa fi rau?
Nu e bine sa vb la modul general despre un grup asa vast de persoane d aia am catalogat asa ce ai zis tu. eu am intrebat doar daca sunt pers peste 25 nu cum le recunosti, ai facut comentarii total aiurea si inutile
Atunci spun simplu ca sa intelegi: Sunt si persoane peste 25 de ani.
Esti multumit?
Asa mai merge, fara alte comentari care nu isi au locul aici.
Bine, te mai pot ajuta cu ceva?
S ar putea sa da. Daca si eu te pot ajuta cu ceva sa mi zici.
Mai mult de jumatate. Mai mult de jumatate din persoane sunt fete/femei.
Date oficiale: http://www.tpu.ro/blog/?p=3242
Dar sunt multe persoane care nu si afiseza varsta.
Da, sunt si de-alea, si sunt si altele care mint in legatura cu varsta lor... care e problema?
EmaS, Brigaela, ardanxur1961, neluL, Ioandelasal, posibil greece12, Noname, ÉrotiqueConseils, Arthur... dar da, cei de până la "posibil" sigur au peste 25.
Sunt doar presupuneri banuies! vroiam doar sa vad daca e cineva care spune ca are peste 25 k aici predomina sub 25
Cele de după probabil sunt într-adevăr presupuneri, şi nu vreau să par lipsită de tact, dar ai văzut avatarele Emei şi Brigaelei (şi ardnaxur avea unul cu ea, dar şi l-a schimbat)? Ele clar nu arată de mai puţin de 25, plus că tanti Ema are şi copii, care probabil au 25...
Mama cate detalii sti despre alti useri. esti tare n am ce zice. dar cum ai aflat te intreb
Lucrez la FBI part time... De pe TPU şi de la alţi useri de pe TPU pe care-i cunosc, care la rândul lor îi cunosc pe userii aceştia...Creepy, huh. Şi nu mi se pare ceva tare, mai mult ceva inutil care mi-a intrat fără să vreau în memorie.
Singurul user de la posibil care nu are peste 25 de ani este ÉrotiqueConseils.
De ce nu?
Evident ca sunt, unde crezi ca se pot amuza cel mai bine? Ii poti recunoaste usor dupa modul in care nu vor sa fie partasi la violul asupra gramaticii...
U esti una din ele?
Nu
Nu varsta conteaza ci nivelul de inteligenta....va pot gasi oricand un tip de 40 prost facut gramada si un amarat de olimpic de 18 ani...