Teoretic toate practic 3 sau 4 dezvoltate de o persoana în cursul vieții prin educație! Depinde de tipologia persoanei! Unii au cum se spune 2 mâini stangi își zdrobesc degetele dacă le dai lemne, cuie și scule sa facă un cotet de câine sau păsări!
De alții matematica sau fizica NU se lipește și nici nu pot aplica în munca sau viata principii de matematica sau fizica! Unii au nativ una sau 2 din cele 9 enumerate de tine!
Bravo mai Georgica, cu intrebarea asta si cu lista asta de,, inteligențe''pe care un umanoid le poate avea, m-ai făcut sa realizez cât de,, neinteligent' 'sunt.
Lasand gluma la o parte, nici nu mi-am pus vreodată întrebarea cât sunt de,, inteligent' ' și nu știu cât de util ar fi ca individul să-și cunoască nivelul de inteligenta sau care ii sunt limitele. Consider ca în mod natural și în mod automat facem uz de asa zisele,, inteligente' ' de care dispunem, de talentele, abilitatile și practicitatea cu care natura ne-a înzestrat fără sa ne pese care ne sunt limitele, oricum vom folosim capacitățile și abilitatile noastre la limita maxima, niciodată peste.
As dori o părere de la tine, ce avantaje are o persoana să știe cât e de inteligenta.
Atenție, nu instituția sau sistemul căruia i-ar putea servi un asemenea individ, ci lui înșiși.
Cheers
Putin din toate nu strica, nu? Sau puțin mai mult.
Ar fi cam naspa sa ai numai vreo doua iar in rest sa fii prost de bubui
Eu în viața mea de cele mai multe ori iau decizia cu inima si sufletul meu, nu cu mintea sau "inteligența mea"
Nu mi-ar fi de folos absolut deloc dacă a-și avea și folosi doar inteligența de ori care ar fi, ...De cele mai multe ori iau decizia și alegerile mele după ce-mi spune inima mea și sufletul meu și chiar de am de suferit eu din asta, măcar știu sigur că am loat decizia cea Adevărată cu Adevărat.
Miar fi teamă și frică cu Adevărat să am doar inteligența, a-și deveni un om rece total, pentru mine contează cu Adevărat ce-mi spune mie inima și sufletul meu dat de Dumnezeu meu, nu inteligența de care o fi...
Constantin200787 întreabă: