As vrea sa descopar cauza acelui big bang, de ce acest univers a luat existenta? apoi as muri implinit, fericit, poate ca as vrea si sa retrăiesc si prima iubire, frumos avatar
As vrea sa imi schimb viata si sa fac tot ce simt indiferent cat e de corect sau gresit
Să retrăiesc ceva mai vechi.Nu am avut parte decât de o singură prietenie necondiționată în toată viața mea de până acum.Mi-ar plăcea să retrăiesc acea senzație aproape uitată.
Later edit: e logic ca cei înaintați în vârstă să caute să retrăiască (ştiind că au trăit deja multe la viața lor) iar cei tineri, datorită vârstei fragede şi deci lipsei totale sau parțiale de experiență de viață, să caute să trăiască ceva nou.Dar nu este o regulă.
Abia la batranete [)] am inteles ca traim cand iubim, in rest existam, asa ca eu am trait putin, si am putine amintiri, totusi, as retrai, ceea ce si fac mai tot timpul.
Nu doar sentimentul de ataşament.
Aș vrea să experimentez doar lucrurile frumoase din această viață, pentru că ceva nou nu înseamnă și ceva mai bun.
N-o sa stii ce te asteapta, deci, risti sa descoperi ceva urat, sau sa retraiesti ce vrei?
Uneori mi-e frică că moartea e doar un proces final și definitiv. Oricum aș vrea să fie ceva, dar decât ceva negativ mai bine deloc.
Pe viitor foloseste "ma tem ca" in loc de "mi-e frica ca", pentru tine.
"Be sure you notice the collateral beauty", sau daca ceva din prezent iti aduce fericire, gandeste-te ca daca nu ai fi trait absolut tot ce ai trait, nu ai fi ajuns exact in punctul in care esti.
Uneori aș da timpul înapoi, aș lua-o pe căi diferite poate, mi-aș mai da câte o palmă în unele situații, dar cu siguranță totul ar fi fost diferit acum. Sunt selectiv dar chiar și așa uneori mai dau de situații neplăcute. Orice aș face, orice aș schimba, niciodată nu va fi perfect, dar știu că e unic ceea ce trăiesc și posibil să nu mai am șansa la o altă viață, deși aș vrea. Poate viața se termină aici doar să o începem în altă parte, ca nou născuți, nu știe nimeni. Moartea este un proces individual și diferă de la o persoană la alta. Totul este energie iar eu sper să mă ''contopesc'' cu energiile pozitive.