Ceasurile se numesc Emporio Armani. Nu stiu. Le am pe amandoua dar daca vrei eleganta, mergi cu al 2. HB imi placeau inainte, acum mi se par prea "pline". Daca vrei sa pari mare cocalar cumpara Rolex. Alea sunt exagerat de scumpe si foarte urate in acelasi timp.
" Daca vrei sa pari mare cocalar cumpara Rolex. Alea sunt exagerat de scumpe si foarte urate in acelasi timp."
Rolex nu e nici ceas de cocalar, nici extrem de scump comparand raportul pret/calitate/design. Oricand e de preferat un ceas Rolex, firma specializata in asta decat un ceas cu un nume de creator de moda pe el, ceas care e facut de dracu stie cine, fara traditie in domeniul asta, dar pentru care platesti cat nu face.
30000 de lire ti se pare normal pentru un ceas? Cam atata vedeam eu preturile cand mi-am luat al 2 ceas. 500 de lire nu mi se pare exagerat dar 30k? Merita o masina atata, dar nu in ceas. Pentru mine, evident. Ce stiu restul. Si zic urat pentru ca cele care erau acolo erau exagerat de urate, nu urate. Cele de la Hugo Boss, Emporio Armani si inca 2 care nu le tin minte numele, erau... ce stiu eu. BMW pe langa Dacia.
Preturile nu incep de la 30. 000k. Exista si la preturi mai decente. Referitor la urat/frumos e chestie de gust pana la urma.
Eu m-am referit la preturile care le-am vazut acolo. Avand in vedere ca Rolex-urile nu ma intereseaza catusi de putin, nu m-am interesat mai mult de atat. Corect ultimul rand.
Ideea e nu neaparat legata de Rolex, ci ca oricand e de preferat un produs creat de o firma specializata decat de una care face, sau sub brand-ul careia se vand, nshpe produse.
loveandkiss întreabă:
LisaJulie întreabă: