Stiind de situatia in care e lumea in prezent. În care situație este lumea în prezent?
stiind ca nu ai nici un atribut, calitate. De unde știi asta?
Așa cum pui problema, eu zic să dai cu banul. Dacă pică banul, să te muți.
Dacă începi o viață nouă în altă locație, ce crezi că s-ar schimba ca să nu ajungi iarăși la un stil de viață plictisitor de supraviețuire?
Ce poți face în altă locație și nu poți face aici unde ești?
În nici o locație nu ți se oferă evoluție gratuit fără să faci tu nimic.
Chiar e de vină zona în care ești?
Nu a evoluat sau nu evoluează nimeni în zona aia?
Exact la ce spui tu ma gandesc si eu. Unde sunt acum e intr-adevar o zona cu foarte putine posibilitati atat la joburi si mai ales in socializare ca exista putin tineret sau persoane de varsta mea si astia toti is pe o mentalitate, toata lumea e ocupata cu munca sau sunt familisti sau au deja cercul lor de prieteni unde nu ma pot baga. Iar eu sunt mai diferit si nu o am cu socializarea.
In orase mari -comunitati mai mari exista mai multe mentalitati am sanse mai mari sa gasesc persoane mai izolate ca mine, mai "relaxati" cu care sa ma pot imprieteni dar a avea sanse nu inseamna ca garantat se va si intampla, si deja nu sunt prea tanar (30)
La joburi la fel, oras mare-mai multe oportunitati dar si cheltuieli mai mari pe cand unde sunt acum cheltuielile mi-s infime. Dar mor de plictiseala
Poate esuezi, poate nu. Daca esuezi, o iei de la capat. In ce consta "dezavantajul"? E mai bine decat a doua varianta. Dar depinde si ce fel de persoana esti tu. Daca esti comod din fire, ramai la a doua varianta.
mariastan28682 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
politista întreabă:
123katy123 întreabă: