| mihaa a întrebat:

Dintre userii care au plecat de pe TPU, mai intra pe TPU? mai raspund la intrebarii? ma refer la allinna, maryus37, oliana si multi altii, au alt cont sau sunt anonimii?big grin

7 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Nu am mai vazut raspunsuri de-ale lor. Daca sunt anonimi nu putem afla oricum.hee hee

April
| April a răspuns:

Nu cred ca vreunul dintre cei enumerati de tine ar intra ca anonim.Toti erau oameni cu personalitate si regret sincer plecarea lor, desi recunosc ca ma bate si pe mine gandul sa o fac.Deocamdata inca raman fiindca unele dialoguri chiar mi se par interesante. Iar disputele pe teme de orgolii nesatisfacute ma lasa indiferenta.Numai bine.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Lora a intrat de două ori parcă, era anonim, în sensul că nu avea cont dar s-a semnat http://www.TPU.ro/......e-iubire/, de ceilalţi nu ştiu nimic.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eu am revenit.
Pa, pa.

| Clauditza a răspuns:

Si ej mi-am sters contul si l-am fac pe asta dar ei nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mihaa vad ca imi duci dorul... Da, am uitat sa-mi iau ramas bun, dar am fost ocupat. Ce pot sa zic, iti doresc numai bine, la toata familia si sper ca intr-o zi sa te aud cum spui, cum tipi ca esti fericita. Niciodata sa nu-ti pierzi speranta si nu-ti distruge visele, chiar daca valuri de probleme, griji se abat asupra ta. Nici ploaia plina de noroi, nici furtuna sa te opreasca din drum. Intotdeauna sa fii mandra de ceea ce esti si sa-ti iubesti aproape, chiar si strainii. Sa-ti ajuti aproapele, sa intinzi amebele maini pentru ajutor. Iar atunci cand soarta va fi rea cu tine, tu fugi in lumea viselor. Intotdeauna sa ramai un suflet, printre atatea milioane de suflete!
Ii salut pe toti, mai sunt si oameni care merita tot respectul.
Si ca sa-ti raspund la intrebare; Nu. Nu mai am nicio legatura cu site-ul. Asta e ultimul meu raspuns si pentru ca-ti era dor de minelaughing
Numai bine!
Maryus37

| mihaa explică:

Maryus37, iti multumesc pentru raspuns, ma simt onorata ca mi-ai raspuns, iti doresc si eu tot binele din lume, sa fii fericit si sanatos si poate in viitorul apropiat te razgandesti si revii inapoi aici pe TPU, te pup mihaa