| claudiea79 a întrebat:

Diseara la 21.30. pe tvr 1. va uitati la eurovizion? mult noroc rominiei.hai paula seling. a fost cea mai buna

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

O sa ma uit neaparat, dancing o sa si votez (de mai multe ori), abia astept! thumbs up Este una dintre putinele sanse de-ale noastre, cand putem sa fim evidentiati in mod pozitiv ca tara, ca popor, ca cultura. Vreau sa putem fi CAT MAI mandri ca suntem romani, sa ajungem cat mai sus, sa ne bucuram de respect si aprecierea celorlalti! thumbs up Hai, Romania! applause peace sign

| Elena1234456 a răspuns:

Ma uit love struck Romania intra pe locul 19 happy hai Romania!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu mă voi uita la Eurovision că mă pregătesc de un drum de 12 ore cu trenul.
Atenţie! Se scrie "României" şi "cea mai bună".
Sincer sper să câştige Slovenia, Irlanda, Germania sau Rusia - alea mi-au plăcut mie.
Piesa noastră e foarte slabă din punct de vedere muzical dar compensează cu jocul scenic. Eu zic că dacă prindem locul 10 ar trebui să fim foarte mulţumiţi.
Sănătate.

| darrio2007 a răspuns:

Succes Paula Seling.Succes Romania.

Janina
| Janina a răspuns:

Bine ca mi-ai amintit, o sa ma uit de curiozitate!big grin

| claudiea79 explică:

Am scris mult noroc rominiei; mie mi se pare ca este cea mai buna melodie pe care a avut-o rominia pina acum la eurovizion. am ascultat-o de citeva ori si deja azi o fredonam in bucatarie cind faceam cartofii prajitii. merita sa fie in primele 3. solista vocala este frumoasa; are ce-amai buna voce din rominia. au cintat super. o sa fie hit sugur. daca ia un loc bun diseara vor avea concerte si faima in strainatate. o merita pe deplin, paula seling are scoala de muzica se vede ca este profesionista

| claudiea79 explică:

Aseara am fost foate fericita si mindra ca sint rominca. felicitarii paulei seling a fost cea mai buna. si are o voce divina. a cintat fara greseala. este si frumoasa, nu are fite. daca germania nu tragea sfori lena nu lua nici locul 15. turcia trebuia sa participe la un festival de rock gotic au gresit festivalul. armenia trebuia sa fie pe al 2 lea loc. norvegia pe 3; ucraina pe 4. pacat ca sintem tara saraca. daca eram mai bogati nu ne mai furau germani locul 1

| Logout a răspuns:

Romania pe 6 big grin ca e nr meu norocos happy! laughing Hai Romania! \:d/