Au fost multe momente urate, si din amalganul asta chiar nu pot sa aleg unul cel mai urat... le-as face pe celelalte sa se simta insignifiante
Cand am pierdut o persoana foarte draga mie, si care traieste atat timp cat voi trai si eu in inima mea, doar in inima mea.
Cel mai urat moment din viata mea a fost acela cand mi-am vandut motocicleta, pare simplu dar nu e!
As da tot sa o am din nou
Cand la antrenamente prietenul meu s-a accidentat si risca sa-si piarda vederea la un ochi; cand a cazut pe mama o sticla de pe un acoperis si s-a ranit grav; cand tata a fost in Afghanistan si exact baza lui a fost bombardata (bine ca el era in baza subterana) si nu stiam nimica de el 2 zile.
In general momente din astea... Si tu raul364? Cand ti-a fost greu?
Anul acesta de ziua mea...chiar k 13 febr de anul asta a fost cu ghinionnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Am uitat sa zic dc.:d...pentru k chiar atunci i-a venit analizele indetaliate la varul meu si am aflat ca are cancer
Cand m-a botezat:m-a bagat popa cu capu in apa...nu o sa-l uit niciodata.
Ma voi razbuna eu candva
Cand am observat ca persoanele dragi mie s-au schimbat din cauza barfelor si a "vorbelor dulci" spuse de X persoane
La mine nu au fost momente de,, durere emotionala,, la mine a fost fizic atunci cand am cazut din copac si mam taiat foarte urat la mana... cei drept acum zic ca-i un fleac m-au cusut dar atunci durerea era insuportabila!
Cand an aflat ca am fost inselata de persoana pe care am iubit-o cel mai mult in viata a cazut cerul peste mine
Afrodita_7906 întreabă:
alexsz95 întreabă:
DonGiani întreabă: