| Raul a întrebat:

Do you remember the time?
2.Cand a fost cel mai urat moment din viata voastra?

20 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Au fost multe momente urate, si din amalganul asta chiar nu pot sa aleg unul cel mai urat... le-as face pe celelalte sa se simta insignifiante big grin

| SweetCandy a răspuns:

In general momentele in care sunt mintita...happy

| Dan a răspuns:

Cand am fost parasit de iubita cu copilul meu.

| arysa a răspuns:

Prima operatie a fost un moment nasol, plus ca am si simtit tot ce mi-au facut.sad

| albastrel a răspuns:

Cand am pierdut o persoana foarte draga mie, si care traieste atat timp cat voi trai si eu in inima mea, doar in inima mea. sad

| alexdop21 a răspuns:

Cel mai urat moment din viata mea a fost acela cand mi-am vandut motocicleta, pare simplu dar nu e!
As da tot sa o am din nou

| Brigitta a răspuns:

Cand la antrenamente prietenul meu s-a accidentat si risca sa-si piarda vederea la un ochi; cand a cazut pe mama o sticla de pe un acoperis si s-a ranit grav; cand tata a fost in Afghanistan si exact baza lui a fost bombardata (bine ca el era in baza subterana) si nu stiam nimica de el 2 zile.
In general momente din astea... Si tu raul364? Cand ti-a fost greu?

| Kandy a răspuns:

Azi...cand si-a pus ala de care imi place poza alteia la avatar... angry

| mariutza a răspuns:

Atunci cand a avut mama accident...de a cazut pe scari...

| bluerose a răspuns:

15.02.2006. Ce-a mai urata zi din viata mea.

| dadaaaaa a răspuns:

Anul acesta de ziua mea...chiar k 13 febr de anul asta a fost cu ghinionnnnnnnnnnnnnnnnnnnncrying

| dadaaaaa a răspuns:

Am uitat sa zic dc.:d...pentru k chiar atunci i-a venit analizele indetaliate la varul meu si am aflat ca are cancercrying

| TeoIonela a răspuns:

Cand m-a botezat:m-a bagat popa cu capu in apa...nu o sa-l uit niciodata.

Ma voi razbuna eu candva

| StarDust a răspuns:

Cand am observat ca persoanele dragi mie s-au schimbat din cauza barfelor si a "vorbelor dulci" spuse de X persoane

| Raul explică:

La mine nu au fost momente de,, durere emotionala,, la mine a fost fizic atunci cand am cazut din copac si mam taiat foarte urat la mana... cei drept acum zic ca-i un fleac m-au cusut dar atunci durerea era insuportabila!

| ALY_2447 a răspuns:

Cand an aflat ca am fost inselata de persoana pe care am iubit-o cel mai mult in viata a cazut cerul peste mine

| vykkusor a răspuns:

Cind am vazut cum o persoana privea in ochii mei si ma mintea...

| piscot a răspuns:

Cand mi a murit catelul...asta saptamana trecuta, mi e foarte dor de elsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand m-am nascut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am primit proasta veste ca tatal meu a murit iar eu nu am fost langa el in ultimele momente din viata lui.Alta mai proasta de atat nu am avut in viata mea...