| Raul a întrebat:

Do you remember the time?
6.Va mai aduceti aminte de prima iubire? Cum a fost?(ex. amintiri)

9 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Hmmm...Istorie antica! Aveam 14 ani... el, 15. A fost primul sarut...prima data cand umblam ca un zombie prin casa.
Chiar si dupa vreo 10 ani, cand am fost la nunta lui, am avut o mica strangere de inima.

| danutza a răspuns:

Si cand ma simt lipsittt de fericireee mi-a duc amite de prima iubireee :Xhee hee

| danutza a răspuns:

Aminte * tongue

| viki a răspuns:

Da, imi aduc aminte.happyA fost o perioada foarte frumoasa din viata mea.

| pepenerosu a răspuns:

Daa.:X:X. a fost foarte frumos.era prima iubire pentru amandoi!happy. inca suntem amici si ne intelegem super:X. si faptul ca ne-am sarutat prima data pe melodia Birds a lui Kate Nash:X. e foarte frumoasa melodia.si versurilehappy.

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

A fost... a fost ceva care nu o sa uyt nycyodataday dreaming
a fost un baiat care m`a facut sa simt ca sunt fericita si ca pot merge my dpday dreaming
e ceva unyc la toata lumea:X a fost pana acum cea may frumoasa peryoada... cele mai frms lunii traite!:X

| zuzumic a răspuns:

Eu imi aduc aminte foarte bine pentru ca la mine acum e prima iubire :X

| bluerose a răspuns:

Cum sa nu-mi aduc aminte, a fost o perioada foarte frumoasa din viata mea. Am amintiri minunate... happy

| shishilik a răspuns:

La mine prima iubire a fost prima perioada din viata in care am plans zi de zi. Desi a fost frumos, m-a facut si sa invat ce-i dezamagirea. A fost primul baiat care m-a inselat, dar si ultimultongue, primul care m-a parasit, dar si ultimul:X

Din cand in cand ma mai intorc la el(el e din alt oras, iar cand ne intalnim mai "suntem impreuna" pentru cateva zile) pentru ca am pastrat o pasiune oarecum pentru el.

Prima iubire day dreaming