Hmmm...Istorie antica! Aveam 14 ani... el, 15. A fost primul sarut...prima data cand umblam ca un zombie prin casa.
Chiar si dupa vreo 10 ani, cand am fost la nunta lui, am avut o mica strangere de inima.
Daa.:X:X. a fost foarte frumos.era prima iubire pentru amandoi!. inca suntem amici si ne intelegem super:X. si faptul ca ne-am sarutat prima data pe melodia Birds a lui Kate Nash:X. e foarte frumoasa melodia.si versurile.
A fost... a fost ceva care nu o sa uyt nycyodata
a fost un baiat care m`a facut sa simt ca sunt fericita si ca pot merge my dp
e ceva unyc la toata lumea:X a fost pana acum cea may frumoasa peryoada... cele mai frms lunii traite!:X
Cum sa nu-mi aduc aminte, a fost o perioada foarte frumoasa din viata mea. Am amintiri minunate...
La mine prima iubire a fost prima perioada din viata in care am plans zi de zi. Desi a fost frumos, m-a facut si sa invat ce-i dezamagirea. A fost primul baiat care m-a inselat, dar si ultimul, primul care m-a parasit, dar si ultimul:X
Din cand in cand ma mai intorc la el(el e din alt oras, iar cand ne intalnim mai "suntem impreuna" pentru cateva zile) pentru ca am pastrat o pasiune oarecum pentru el.
Prima iubire