Imi aduc aminte imi parea asa rau ca nu o voi mai vedea in fiecare zi pe doamna invatatoare
Si acum imi e dor de ea
Da, imi amintesc. Invatatoarea mea mi se parea foarte frumoasa, eleganta, blanda etc. Am cateva amintiri legate de ea: aveam o petrecere de sfarsit de an si un baiat m-a invitat la dans, cred ca eram clasa a IIa, l-am refuzat fiindca nu imi placea, iar invatatoarea mi-a tinut atunci o lectie despre ranirea sentimentelor, despre faptul ca un dans e un dans si atat etc. Importanta lectie. Imi mai amintesc ca la lectia despre virgula, ne-a dictat un scurt text. Si apoi, sa il citim cu tot cu semnele de punctuatie. O colega pusese virgula dupa fiecare cuvant, pentru ca invatatoarea dictase cu pauze, ca sa apucam sa scriem; asta dupa ce ne-a spus ca virgula marcheaza o scurta pauza in vorbire Si momentul despartirii nu mi-l amintesc prea bine, insa stiu ca a plans. Eram prima ei serie de copii; daca ne intalnim pe strada si acum ma recunoaste si stam de vorba.
Da, imi aduc aminte ca imi tot spunea ca scriu cu picioarele si de faptul ca m-o dezavantajat ca parintii nu isi permiteau sa ii duca plocoane. Nu-i nimic, dupa atatia ani, am ramas singura ei eleva care o saluta!
Off...au trecut atatia ani de atunci... dar imi aduc aminte acele clipe.eram trista pentru ca ma desparteam de invataoare si de uni colegi, dar eram si fericita pentru ca treceam in clasa a 5-a si eram entuziasmata...
ce vremuri...:-
Nu prea am momente frumoase cu invatatoarea...
Ea ne spunea in fiecare zi ca suntem o adunatura de prosti, cu toate ca suntem cea ma buna clasa! Acum cand ne vede la olimpiade e cea mai mandra si bucuroasa dar ea nu-si mai aminteste cum ne injura in fiecare zi, asa ca multi dintre noi de abia asteptam sa avem diriginta!
Nu prea ma intelegeam eu cu invatatoarea, adica ma cam ocarea, bine nici eu nu stateam deloc cuminte, dar nu ne intelegeam, asa ca nu mi-a parut rau cand am plecat din primara
Doamna noastra invatatoare ne-a parasit in clasa a 4 si a venit una noua.Nu am avut o invatatoare super, era cam rea si avea multe pretentii dar stia sa predea. A venit o profesoara tanara care avea chef de munca si ne-a pregatit pentru clasa a 5 si s-au vazut roadele in clasa a 5.Imi vine dorul cand ma gandesc la clasele 1-4, cand eram inofensivi, nu stiam de probleme, mereu veseli si plini de viata fara sa constientizam necazul.asta e...viata isi face drumul ei...
Era super in clasele 1-4. In orele de sport ne jucam jocuri impreuna cu invatatoare, tot timpul ne alinta, si cand faceam galagie nu ne jignea cum fac profesorii mei de-acum.doar spunea " sunteti ca niste ratze " sau ceva de genu ` cand era iarna ne bateam cu ea cu zapada. si la despartire ne-a facut la toti niste scrisori. o am si acum.si in timp ce ne citea plangea si au inceput mai multi sa planga as vrea sa mai trec odata prin clasele 1-4 . Dar acum a vrut neaparat sa fie in aceeasi clasa in care suntem si noi. ea sa stea de dimineata si noi de dupa-masa.
Ei bine se pare ca oficial nu pot sa zic ca eu am renuntat la chat asa ca o sa o zic aici ...reincep campania do you remember the time si la urmatoarea intrebare va voi spune si cate inrebari vor fi in total
@zbenguici imi pare rau...
@zbenguici de ce iti pare bine ca ai avut o invatatoare ...ca animalul domestic care face :mu?
In clasa I si in clasa a II-a am avut o invatatoare cu care ma intelegeam si ma inteleg foarte bine pentru ca pastram legatura. Ea acum sta in Turcia.In clasele a III-a si a IV-a am avut o invatatoare foarte batrana.Tot ea fusese si invatatoarea mamei mele.Despre ea imi aduc aminte ca mereu ne certa si ne era foarte frica de ea. Dar mai groazinc era cand venea cu nepoata ei(o mai aducea din cand in cand) care era foarte rea. Tin minte ca odata invatatoarea a plecat la cancelarie si a lasat-o pe nepoata-sa cu noi. Cea mica luase foarfeca de pe catedra bunicii in scopul de a taia niste hartie colorata. Unul din colegii mei se duse la ea si ii spuse ca mai bine ar trebui sa o astepte pe buni ca sa ii ceara voie, dar cea mica se enervase si incepuse sa il fugaresca pe colegul meu cu foarfeca prin toata clasa.Dupa ce am terminat clasa a IV-a am dat o petrecere mare si am plans cu totii chiar daca in adancul sufletului ne bucuram ca am scapat de baba.
As vrea sa ma mai pot intoarce makt odata inapoi...acum st cuprins de problema astea de om "mare"
Imi amintesc:X a fost super tin minte ca ne-a pus invatatoarea sa facem o scrisore de "la revedere" pentru dansa si a mea a fost cea mai frumoasa:X
ce tare a zis Zbengulici. Da plangeam toti ca niste prostanaci, de zici ca...era sfarsitul lumii