Frumos gandit, si apreciez asta.In unele momente chiar este frumos sa-ti retraiesti copilaria prin ochii amintirilor.
Am avut o copilarie frumuoasa, de fapt pot sa ma mandresc. Dar din ce in ce mai mult se trece peste faza asta si toti vor sa devina deodata adolescenti.¨adolescent sub 14 ani¨.cam astia sunt in ziua de azi
Hmmm.de momentele frumoase e bine sa ne mai amintim. dar daca e vorba de copilarie si de cele neplacute e bine mai ales de cate ori ne juleam coatele si genunchii.si ne mai bateam cu cate unu/una prin fata blocului. jucam sotron, elastic, flori fete.eh
Am crescut si a inceput totul sa fie mai interesant .chit ca si acum daca vad un copil mic imi doresc sa pot sa dau timpul inapoi macar pentru o zi.sa nu mai am griji .
Eu am facut depresie ca nu mai sunt copil si plangeam in fiecare zi din acest motiv (De ce nu mai sunt copil, sa mai am si eu 4 ani sa mai fiu si eu mica...
Noroc ca mami e psiholog si m-a ajutat sa trec peste asta dar si acum imi mai doresc sa mai fiu mica...
Raul întreabă: