| Raul a întrebat:

Do you remember the time?(cum vi se pare campania mea care ar trebui sa va aduca aminte de cele mai frumoase cat si unele mai neplacute din viata voastra?)big grin(wiii 82 raspunsuri in total)

5 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Frumos gandit, si apreciez asta.In unele momente chiar este frumos sa-ti retraiesti copilaria prin ochii amintirilor.
Am avut o copilarie frumuoasa, de fapt pot sa ma mandresc. Dar din ce in ce mai mult se trece peste faza asta si toti vor sa devina deodata adolescenti.¨adolescent sub 14 ani¨.cam astia sunt in ziua de azi straight face

| Raul explică:

@ariana10 foarte dragutbig grin si eu vreau sa fi taticlaughingdar mai tarziu

| Misterious a răspuns:

Hmmm.de momentele frumoase e bine sa ne mai amintim. dar daca e vorba de copilarie si de cele neplacute e bine laughing mai ales de cate ori ne juleam coatele si genunchii.si ne mai bateam cu cate unu/una prin fata blocului. jucam sotron, elastic, flori fete.eh day dreaming
Am crescut si a inceput totul sa fie mai interesant .chit ca si acum daca vad un copil mic imi doresc sa pot sa dau timpul inapoi macar pentru o zi.sa nu mai am griji sad.

| ariana10 a răspuns:

Eu am facut depresie ca nu mai sunt copil si plangeam in fiecare zi din acest motiv (De ce nu mai sunt copil, sa mai am si eu 4 ani sa mai fiu si eu mica...sadcrying

| ariana10 a răspuns:

Noroc ca mami e psiholog si m-a ajutat sa trec peste asta dar si acum imi mai doresc sa mai fiu mica...