Mare adevar graiesti prietene, Domnul fie cu tine si cu cei care nu cred in el ca sa îi scoata din intunericul etern si sa fie luminati in veci AMIN!
Din intunericul etern nu se iese niciodata pentru ca este etern.
Eu m-am referit la altceva...
Poate ar fi mai bine sa-ti folosesti timpul cu lucruri mai utile decat scrisul de tampenii crestinopate pe TPU.
Spune-i lui Doub sa citeasca ). Poate la ea functioneaza
Vede ea maine ce ai zis, am grija sa-i arat. Nu mai scapi de ea
Lasa ca ii las eu un mesaj. Nu se supara ea
Eu nu vorbesc cu nici un ateu despre Dumnezeu si le dau la toti ignore pentru ca sa nu-i deranjez, pentru ca le respect decizia de a nu crede si in acelasi timp imi pastrez buna dispozitie. Eu nu trebuie sa le zic nimic despre Dumnezeu pentru ca ei il pot cunoaste pe Dumnezeu si din natura si ei sunt fara scuza pentru ca ei au ales sa nu creada. Pana imi dau seama ca e ateu deja i-am spus destule despre Dumnezeu. Romani 1:20:"Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, înţelegându-se din făpturi, adică veşnica Lui putere şi dumnezeire, aşa ca ei să fie fără cuvânt de apărare"
Nu sunt vinovat de sangele ateului pentru ca pana sa-mi dau seama ca de fapt e ateu i-am spus destule despre Dumnezeu si implicit ca ceea ce face este gresit. Iar daca pune intrebari sincere ( pentru a afla adevarul ) si nebatjocoritoare ii raspund.
De unde esti asa sigur ca nu Allah e creatorul? De ce nu faci voia lui Allah?
Atunci fa voia lui Allah. Nu mai prosti lumea pe aicea ca nici YHWH nici Allah nu a cerut nimanui sa le bage credinta pe gat oamenilor.
Cateodata ma intreb ce logica au unele persoane ca tine, te inchini lui, ok, bravo, nu te inchini lui, ok, bravo. De ce incerci sa imi bagi credinta cu forta in gat?
Fara sacrificii nu se poate. Pentru Dumnezeu este nevoie sa renuntam la anumite lucruri. Insa ceea ce vom primi de la Dumnezeu este infinit mai valoros si mai placut astfel ca ceea ce sacrificam ( prietenii rele, placeri necurate, timp cheltuit pentru lucruri fara valoare ) este nimic adica prin aceste sacrificii nu pierdem de fapt nimic in cele din urma.
Nu ai nimic de pierdut dar toti vor sa fie ca ceilalti. Sunt foarte putini crestini iar efectul de turma e foarte puternic. Manipulare? Intr-un fel da dar pana la urma e decizia lor, la fel se spune si de noi, pai sa fie un adolescent crestin si sa meaga la biserica si sa se roage!? Ala sigur e manipulat si obligat, ce pariniti or avea... (sunt sarcastic). Asa, mergem din rau in mai rau si cei mai grav este ca sa si prezis asta, dar, sa fim seriosi, bucura-te de viata ca una ai, lasa-l incolo de D-zeu.
Ai gresit categoria, user-ule
Revenid nu inteleg de ce incerci sa influntezi persoane(cel putin asa am impresia)
Eu nu vreau sa fiu influentat de nicio religie, prefer sa fac totul pe propria piele adica la cate religii sunt nu stii dupa care sa te iei, asa ca mai bine ma retrag in propriile opinii...
RAY întreabă: