| DracuIa a întrebat:

Doamne Dumnezeule Creatorule, iti multumesc pentru ca ma faci sa inteleg planul creeatiei tale, si te rog din inima si suflet sa ma faci sa il inteleg intru-totul ca sa pot sa ma fac de folos vietii si ca sa-i pot ajuta si pe altii sa il intaleaga, ca toti sa obtinem viata vesnica in adevar dreptate si iubire adica perfectiune, alaturi de tine.

Va rog s-a citit asta cu inima si credinta.
Iar celor care nu credeti inca in Dumnezeu, va zic asta,
Din intunericul vostru veti iesi, trebuie doar sa credeti in Iubire Adevar si Dreptate si Vesnicie.
Din afara acestui intuneric credinta voastra vă v-a salva! Pentru ca cum voi nu credeati in nimic, sau ceva fals, de fapt Dumnezeu ADICA ADEVARUL, A EXISTAT MEREU! Chiar a fost intotdeauna, daca veti crede in el, si stiti de fapt ca el a fost tot timpul acolo, si chiar e acolo, Va spun cu sinceritate, nu cred pentru ca "nu vad" ci CRED PENTRU CA VAD!
VAD DOAMNE CUM M-AI AJUTAT IN VIATA ASTA, PENTRU CA AI VAZUT CA IN INIMA MEA CHIAR EXISTA CREDINTA, Caci eu de la inceput mi-am dorit si am crezut in IUBIRE SI ADEVAR, adica IN TINE.DOVADA E TOT CE SE INTAMPLA, TOT CE STIU SI VAD IN LUMEA ASTA IMI ARATA CA TU EXISTI.
Asta lumea nu intalege ca : Chiar daca Dumnezeu nu ar fi, eu imi doresc sa fie pentru simplul fapt ca, lumea aceasta vad, ca e condusa de pacate, si imi doresc o lume perfecta fara pacate, si STIU CA NU AM NIMIC DE PIERDUT, DIN CONTRA! CRED IN ASTA, CRED CA SE POATE, PENTRU CA E POSIBIL, LA FEL CUM SI DUMNEZEU E POSIBIL, CACI EL VREA ASTA!
Si acum va zic, ce aveti de pierdut daca credeti in el, SI FACETI VOIA LUI?
ADICA SA IUBITI SA FITI BUNI SI PERFECTI?
Nimeni nu se poate opune acestui fapt, caci viata exista datoriata BUNATATII. SI IUBIRII ADICA LUI DUMNEZEU.

Răspuns Câştigător
| SecretDarky a răspuns:

Mare adevar graiesti prietene, Domnul fie cu tine si cu cei care nu cred in el ca sa îi scoata din intunericul etern si sa fie luminati in veci AMIN!

35 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Poate ar fi mai bine sa-ti folosesti timpul cu lucruri mai utile decat scrisul de tampenii crestinopate pe TPU.

| mentholinks a răspuns (pentru DracuIa):

Atunci fa voia lui Allah. Nu mai prosti lumea pe aicea ca nici YHWH nici Allah nu a cerut nimanui sa le bage credinta pe gat oamenilor.

| RpxOnAir a răspuns:

Ce ai baut omule?

Răspuns utilizator avertizat