Stiu ce e. Ori ai tenie(cam am si eu, imi vine sa mananc aproape orice), ori are ceva stomacul tau si digera alimentele prea repede. Daca persista contacteaza medicul de familie si spune-i. Daca trece in cateva zile inseamna ca nu a fost nimic. Dar daca persista, inseamna ca ai tenie.Mananci mult dar nu et ingrasi.Am si eu.Nu e o boala dar manaci tot ce poti(stai linistita ca nu devi un monstru ). Sper ca te-am ajutat.Succes
Probabil urmeaza sa-ti vina menstruatia si din acest motiv ai o pofta de mancare exagerata.
Kennyspark, mersi ca te-ai deranjat, stii, doamne nu a vrut sa raspunda, noroc cu tine
Nu e nici un deranj draga. pentru tine oricand. un raspuns si o pizza extra large
Ca sa fii mai linitita mergi la un control, vorbeste cu parintii tai. Nu e in regula sa mananci necontrolat si fara masura, deoarece vine o vreme cand arderile nu vor mai fi asa de rapide, cand depui usor. De ce sa muncesti sa iti educi minte si organismul sa manance la program si atat cat are nevoie cand poti fi in echilibru cu tine insati de pe acum.
Toate cele bune.
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă:
Cipi1212 întreabă: